Børster til Xiaomi Dreame Z10 Pro

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Xiaomi Dreame Z10Pro (10)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (8)
 2. checkmark
  Orange (8)
 3. checkmark
  Sort / Hvid (5)
 4. checkmark
  Multifarvet (4)
 5. checkmark
  Rød (2)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Hvilke typer børster bruger en Xiaomi Dreame Z10 Pro?

Hvis du har en Xiaomi Dreame Z10 Pro bruger den to forskellige børster: Den største er hovedbørsten og derudover består den af sidebørster. De bruges til at opfange skidt og snavs, hvorefter det bliver skubbet ind mod sugningen og bliver fjernet.

Børster til Xiaomi Dreame Z10 Pro bør skiftes en gang imellem, så hold øje med deres stand og skift de slidte. Slidte børster giver dårligere opsamling af skidt og snavs, og dermed en ineffektiv rengøring. 

Slidte børster kan forekomme af mange ting. Det kan skyldes sammenstød med andre genstande, en masse hår/støv eller noget helt tredje. Men inden du skifter dem, anbefaler vi, at du kigger, om den dalende støvsugning skyldes hår, fnuller eller støv, der sidder fast i børsterne. Dette kan muligvis fjernes med fingrene. 

Men børsterne kan skiftes nemt og enkelt. Du behøves ikke noget værktøj for at skifte dem. Du kan blot tage dem forsigtigt af og klikke de nye på. Og med et par nye igen til din Xiaomi Dreame kan du smide dig tilbage i sofaen og nyde at se den gøre rengøringen.