Børster til Dreame W10

Børster til Dreame W10 - få det bedste resultat med nye børster

I en robotstøvsuger spiller børsterne en afgørende rolle. Der sidder to slags børster: en hovedbørste og en sidebørste. De er med til effektivt at feje støv og snavs ind i maskinen, hvor det bliver suget op. Disse børster til Dreame W10 er lavet af nylon, der ikke ridser gulvet eller efterlader mærker der hvor robotstøvsugeren kører. De giver derfor et optimalt resultat. Begge typer børster er lette at udskifte. Hovedbørsten har en aftageligt design, der gør at den hurtigt kan fjernes og udskiftes uden brug af andre værktøjer. Du kan også vælge at tage børsten ud og rengøre den fremfor at udskifte den helt.

Sidebørster og hovedbørster til Dreame W10 - hvad er forskellen? 

Der findes som sagt flere forskellige typer børster til robotstøvsugere, og Dreame W10 modellen er ingen undtagelse. I denne model finder man både en hovedbørste og en sidebørste. Hovedbørsten er den primære og den største børste i maskinen, og det er den, der gør meget af arbejdet. Børsten har flere rækker i nylon, hvilket gør det ekstra effektiv når det gælder om at opfange støv, krummer og andet skidt. Børstens materiale ridser ikke gulvene, men det er stadig vigtigt at holde øje med, om der sidder noget fast i hårene og holde øje med, om der er behov for at udskifte selves hovedbørsten. Investér derfor i ekstra dele og udstyr. 

Sidebørster er derimod mindre og består af flere små, tynde børster, der stikker ud under robottens skal. Det gør det muligt for Dreame W10 at nå helt ind i hjørner og kroge, hvor andre støvsugere ikke ville kunne gøre rent. Børsterne er lette at skifte og det er en stor fordel at have flere liggende, hvis de tynde arme på børsten skulle gå ikke stykker eller blive for beskidte. Husk på at skifte dine børster med jævne mellemrum så du opnår det bedste resultat i din rengøring.