Børster til Vorwerk VR300

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vorwerk VR300 (1)
  2. checkmark
    Vorwerk VR200 (1)
Farve
  1. checkmark
    Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

VR300Børster

Billige Hoved- og Sidebørster til Vorwerk Kobold VR300

Børsterne på din Vorwerk Kobold VR300 trækker det helt store læs når det kommer til støvsugning af dit gulv. Dine Vorwerk VR300 Børster sørger for at holde dit gulv rent, og komme ind i alle hjørnerne for at opsamle skidt og nullermænd. Hvis din VR300 hovedbørste eller din VR300 sidebørste er ødelagt eller for slidt vil du opleve at din støvsuger ikke længere fungerer optimalt. Det er vigtigt at du udskifter dine VR300 børster med jævne mellemrum, så sørger du for at din Vorwerk Kobold VR300 altid har de bedste betingelser for at holde dit hjem rent. Det er på tide at udskifte børsterne på din Vorwerk VR300 hvis du oplever at din støvsuger efterlader skidt på gulvet, og du ser at børsterne er flossede, knækkede eller for slidte til at fungere som de skal. Her på siden finder du hovedbørster og sidebørster, samt samlede pakker hvor du får alt det du har brug for til Vorwerk VR300 i ét samlet sæt til en billigere pris. Uanset hvilken børste du har brug for at udskifte på din VR300 så finder du den her på siden. Alle vores børster er lavet i materialer af høj kvalitet som nok skal sørge for at holde dit gulv helt rent! Tag et kig i kataloget ovenfor og find netop det du mangler så din VR300 igen kan støvsuge ordentligt!

Hvorfor bør du udskifte børsterne?

Børsterne er vigtige komponenter i din robotstøvsuger, som bliver udsat for meget slid under den daglige rengøring af hjemmet. Er børsterne defekte eller slidte, er det vigtigt at du udskifter dem. Hvis ikke du udskifter ødelagte børster, vil du opleve, at støvsugeren gør mindre grundigt rent, hver gang den tager en tur henover dine gulve. Du bør derfor løbende holde øje med børsternes stand, og tjekke om der sidder skidt og hår i børsterne, som kan hindre robotten i at gøre sit arbejde. 

Billige børster til Kobold VR300

Trænger din Vorwerk Kobold VR300 til en ny hovedbørste? Bare rolig, det er både nemt, hurtigt og billigt at udskifte hovedbørsten på din robotstøvsuger. I udvalget ovenfor kan du blandt andet finde vores billige hovedbørster. Selvom prisen er god, betyder ikke at produktet ikke er. Vores børster er i god kvalitet. Den smarte hovedbørste er nem at montere, og det kræver ikke nogen form for specialværktøj at udføre udskiftningen. 

Mangler du en sidebørste? Vi har også sidebørster til Kobold VR300 her på siden. 

Hvordan skifter man børster på  Vorwerk Kobold VR300?

Er det tid til at udskifte børsterne på din Vorwerk Kobold VR300? Du kan bare slå koldt vand i blodet - det er nemt og tager ikke mange minutter. Robotstøvsugerne fra Vorwerk er godt designede og sliddelene er lette at komme til. Det eneste du skal bruger er nye børster. 

Start med at vende robotstøvsugeren om, så undersiden peger opad. 

Hovedbørsten er placeret i børstehuset, midt på robotten. Over hovedbørsten sidder et gitter, kaldet en børste-beskytter. Denne børstebeskytter kan let trækkes af hvorefter du får adgang til hovedbørsten. Hiv hovedbørsten forsigtigt ud og sæt den nye hovedbørste i. Når du har klikket børste-beskytteren på plads, er din VR300 klar til at gøre rent igen. 

Man skulle næsten ikke tro det, men udskiftning af sidebørsten er endnu lettere. Når du skal udskifte sidebørsten på din Vorwerk Kobold VR300, skal du ligeledes starte med at vende din robotstøvsuger på hovedet. Sidebørsten kan derefter afmonteres ved at trække den forsigtigt af robotten. Du kan derefter rengøre den eller montere en ny.