Børster til Vorwerk VR200

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Vorwerk VR300 (1)
  2. checkmark
    Vorwerk VR200 (1)
Farve
  1. checkmark
    Grøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Vorwerk Kobold VR200

VR200Børster

Er din Vorwerk Kobold VR200 begyndt efterlader snavs på gulvet? Får den ikke samlet alt skidtet sammen når den kører over det? Det kan være et tegn på, at det er tid til at udskifte hoved- eller sidebørsten. En ødelagt eller slidt børste kan give en nedsat rengøringsevne. 

Får du ikke udskiftet dine børster i tide, kan det betyde at du bliver nødt til at efter-rengøre, når din robotstøvsuger har taget en tur. 

Her på siden kan du købe hovedbørster og sidebørster løst, men du kan også finde dem i et samlet sæt. Ved at vælge et børstesæt eller et filtersæt er du sikret at du har alt det der kan trænge til at blive udskiftet på dit robotstøvsuger, og så får du også en lækker mængderabat samtidigt.

Kom ind i alle kroge og kanter med forskellige børster

Robotstøvsugerens specialudviklede opsamlings-børste sørger for at din Vorwerk Kobold ikke efterlader krummer og andet snavs når den er færdig med at rengøre dine gulve. Den roterende sidebørster samt den effektive hovedbørste samarbejder for at skabe et alsidigt resultat, så du blot kan læne dig tilbage og se din robotstøvsuger klare den huslige gerning. 

Sidebørsten skubber hårene og snavset fra gulvet, kanter, lister og hjørner ind under hovedbørsten, som derfter samler det op i støvsugeren. Med et avanceret laser navigationssystem sørger din Vorwerk Kobold VR200 robotstøvsuger for at komme ud i alle krogene.

Hvor ofte skal du skifte børster på en VR200 robotstøvsuger?

Efter hver rengøring, har børsterne på din Vorwerk Kobold VR200 været udsat for slid. De klarer en stor del af arbejdet, når der gøres rent. Er din VR200 begyndt at rengøre dårligere, kan det være fordi børsterne trænger til en udskiftning. Vi anbefaler derfor, at man holder øje med børsterne på sin Vorwerk Kobold VR200 og skifter dem efter behov. Der kan hurtigt sætte sig meget skidt og hår og hundehår i børsterne. Det kan med tiden resultere i, at børsterne bliver forhindret i at køre rundt, hvilket selvfølgelig går ud over rengøringen.

Hvordan skifter man børsterne på Vowerk Kobold VR200?

Er du den heldige indehaver af en Vorwerk Kobold VR200 og er det på tide at udskifte børsterne? Det er heldigvis hurtigt og MEGET nemt. Vorwerks robotstøvsugere er designet til at de udskiftlige dele er lette at tilgå. Du skal ikke bruge nogen skruetrækker eller andet værktøj - blot nye børster og to minutter af din tid.

Når du skal udskifte sidebørsten, skal du starte med at vende din robotstøvsuger på hovedet. Sidebørsten afmonteres ved trække forsigtigt i børsten, til den popper af. Når den er rengjort, eller når du skal montere en ny, skal den bare klikkes på igen. 

Hovedbørsten sidder i børstehuset under robotstøvsugeren. Over børsten sidder en børste-beskytter. For at fjerne børste-beskytteren, så du kan komme ind til hovedbørsten, skal du trække børstebeskytteren / børstegitteret af, ved at indsætte dine tommeltotter eller pegefingre ved robotstøvsugerens hjul og trække beskytteren op. Du kan nu trække den gamle børste ud og sætte en ny børste i. Så snart gitteret er på plads, er din Vorwerk Kobold VR200 klar til brug igen.