Børster til Eufy RoboVac L70

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Eufy RoboVac L70 (2)
Farve
  1. checkmark
    Sort (1)
  2. checkmark
    Blå (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Eufy RoboVac L70

Det er børsterne, som sidder på undersiden af din robotstøvsuger, der sørger for at opfange skidt og snavs, når robotten kører henover gulvet. Hvis én eller flere af disse børster i stykker, så vil den altså ikke kunne opfange snavs og nullermænd særligt effektivt - og så er den eneste udvej at skifte den defekte børste ud med en ny.

Der er ingen regel for, hvorfor du bør udskifte børsterne på din Eufy RoboVab L70, men du gør helt sikkert klogt i at tjekke standen på børsterne fra tid til anden. Dette kunne med fordel være, når du alligevel er igang med at skifte filtret (hver 6. måned cirka).

Køb et sæt og spar penge

Din RoboVac L70 har 1 hovedbørste og 2 sidebørster, og disse kan du både købe separat eller i et komplet sæt. Hvis du køber et sæt, så får du en god pakkerabat, og derfor anbefaler vi, at du altid køber sæt eller pakker, da det er her, du får allermest value-for-money.

Vi lever og ånder for value-for-money, og derfor forhandler vi udelukkende kvalitetsprodukter til lave priser - og jo flere du køber, desto flere penge sparer du. Det skal nemlig ikke være dyrt at vedligeholde en robotstøvsuger, og det er det i hvert fald ikke, hvis du køber dine reservedele her på Evermart.dk. Vi er din førende forhandler af billigt udstyr til din RoboVac L70 robotstøvsuger.

Vi har også Filtre til Eufy RoboVac L70Mopper til Eufy RoboVac L70.

Ikke bare gode priser

Udover vores gode priser og produkter, så tilbyder vi også en helt ekstraordinær leveringsservice. Vi leverer nemlig med dag-til-dag-levering 365 dage om året, og på en hverdag kan du bestille helt indtil kl. 22 og stadig få leveret dagen efter. I weekender og på helligdag kan du også få dag-til-dag-levering, men du kan dog ikke vente med at bestille helt indtil kl. 22, hvis du gerne vil have leveret allerede dagen efter.

Du kan også altid få fri fragt på din ordre. Det kræves bare, at du kan vente en smule længere på at modtage din ordre. Der er ingen minimumsgrænse for ordreværdi, hvis du gerne vil have gratis fragt - modsat andre forhandlere.