Børster til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 Omni / Turbo (14)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot X1 / X1 Plus (13)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (13)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (13)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo (11)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot T20 Omni (8)
 7. checkmark
  Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus (4)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (13)
 2. checkmark
  Grøn (13)
 3. checkmark
  Grå (12)
 4. checkmark
  Sort / Hvid (9)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Få flotte resultater med nye børster til Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo

Børsterne er noget af det vigtigste på en robotstøvsuger, og deres vedligeholdelse og kvalitet er derfor også noget, der er afgørende for resultaterne af rengøringen. De små børster er, hvad der får den lille smarte maskine til at rengøre effektivt, men selvom Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo er så godt som selvkørende er det stadig vigtigt at skifte defekte og slidte børster ud. Derfor er det en god ide at investere i ekstra børster så du altid har noget at skifte til, hvis du skulle få brug for det. Du kan nemlig risikere at stå uden en fungerende robotstøvsuger, hvis en børste for eksempel går i stykker og du ikke har en ny at skifte den ud med.

Robotstøvsuger børster er ofte tynde letvægtsbørster, lavet i materialer som nylon, plast eller gummi. De er derfor ikke immune overfor slid eller skader. Sidebørsterne på en robotstøvsuger har for eksempel tynde arme i plast, der kan knække eller blivet bøjet. Det kan ske, hvis støvsugeren kører ind i noget eller børster hen over genstande, der kan skade børsterne. Derfor er det vigtigt at tjekke børsterne og deres tilstand med jævne mellemrum, så du er sikker på, at din Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo fungerer på sit højeste og giver de bedste resultater.

Vælg mellem to typer børster til din robotstøvsuger

Når det gælder børsterne i robotstøvsugere skælner man typisk mellem to typer børster - hovedbørster og sidebørster. En hovedbørste er den store, runde børste, der sidder central på robotstøvsugerens underside, og sidebørster er de små børster der sidder i de forreste hjørner af maskinen. De har hver deres vigtige funktion, og det er derfor også vigtigt at vedligehold dem begge for at opnå de bedste resultater. Det er derfor altid en god ide at have flere reserve børster liggende - både hovedbørste og sidebørster.

Sidebørsterne er typisk dem, der hjælper din robotstøvsuger med at komme helt ind i alle hjørner og kroge. De små nylonbørster stikker ud over maskinens kant og kan derfor nå steder robotstøvsugerens hovedbørste ikke vil kunne. De er også med til at børste støv og skidt ind mod maskinens midte, hvor det kan blive suget op af hovedbørsten. Hovedbørstens funktioner nemlig at fange det mere genstridige skidt.  Den er ofte lavet i gimmi der, takket være dens mere klæbende materiale, sikrer at så meget støv og snavs som overhovedet muligt vil blive opsamlet. Tilsammen giver de det bedste resutat, og det er derfor afgøende at alle børster fungerer som de skal. Tjek gerne børsterne og undersiden af din Ecovacs Deebot T10 / T10 Plus / T10 Turbo.