Børster til Ecovacs Deebot Ozmo T9 Aivi / T9 Aivi+

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T9 Aivi / T9 Aivi+ (5)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (4)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (4)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi (1)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (4)
 2. checkmark
  Blå (4)
 3. checkmark
  Grå (3)
 4. checkmark
  Sort (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode børster = Renere gulv

Når din robotstøvsuger rengør gulvet, er det vigtigt, at den er udstyret med nogle børster i god stand, så den kan opfange alt det skidt og snavs, som den kører hen over og forbi. Uden nogle ordentlige børster til Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ vil robotstøvsugeren ikke kunne opfange og støvsuge alt skidt og snavs, den kommer i nærheden af. 

Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ børsterne består af en hovedbørste samt sidebørster. Hovedbørsten opsamler alt det skidt og snavs, som den kører hen over, hvorimod sidebørsterne sidder ude i siden og opsamler skidt og snavs fra hjørner og kanter.

Hvis disse børster er for slidte eller ødelagt, vil man opleve dele af gulvet i hjemmet, som formodentligt stadig vil være beskidt. Ved at skifte Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ børsterne regelmæssigt vil man opleve den bedste støvsugning. Skift dem af og til eller efter behov. Børster til Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ passer ikke kun til denne model. 

Sådan skifter du dine Ecovacs Deebot T9 Aivi / T9 Aivi Plus børster

Måske sidder du med en tanke om, at det lyder til at være svært at skifte dele i en Deebot, du skal have teknisk viden om robotstøvsugere, eller at du skal bruge teknisk værktøj. Heldigvis er situationen en helt anden. Det er nemlig super nemt at udskifte, og det kan gøres derhjemme uden noget teknisk værktøj eller en skruetrækker. Det kræver ikke andet end et par minutters tålmodighed. Nye børster til Deebot T9 Aivi / T9 Aivi+ skal blot monteres på samme måde, som de gamle blev monteret.

Du skifter hovedbørsten ved først at vende robotten om med hjulene op ad. Derefter fjerner du dækslet. Tag herefter børsten ud og sæt de nye ind på plads. Luk til sidst dækslet igen og tjek, om det også sidder, som det skal.

Hvis det derimod er sidebørsterne som skal skiftes, skal du blot lirke dem af forsigtigt. Derefter kan du sætte de nye på plads. Husk også altid at tage sidebørsterne af, når du rengører din robotstøvsuger. Der kan nemlig sidde en masse hår viklet rundt om dem.