Børster til Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 950  (10)
 2. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo 920  (10)
 3. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi (10)
 4. checkmark
  Ecovacs Deebot N8 Pro / N8 Pro+ (6)
 5. checkmark
  Ecovacs Deebot N8 / N8+ (6)
 6. checkmark
  Ecovacs Deebot Ozmo T9 / T9+ (6)
Farve
 1. checkmark
  Hvid (9)
 2. checkmark
  Sort (9)
 3. checkmark
  Multifarvet (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Gode børster til Ecovac Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi

Der sidder i alt tre børster på Ecovac Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi. Det er lidt flere end på en almindelige støvsuger, og det er kun en fordel. Forrest på snuden af robotstøvsugeren sidder der hovedbørsten, som er den største børste og den, der står for den primære del af støvsugningen. Den dækker den største overflade af gulvet, når robotten triller rundt. Den kan dog ikke nå ind i alle hjørner, hvorfor der er monteret en sidebørste på hver side af støvsugeren. De tager alt det, som hovedbørsten ikke kan tage, og sørger altså for, at du har en god og grundig rengøring.

Hvor ofte skal børsterne skiftes på min robotstøvsuger?

Det afhænger naturligvis af, hvor ofte din Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi støvsuger, men du kan ikke undgå, at dine børster på et eller andet tidspunkt skal skiftes. En robotstøvsuger bliver ofte brugt mere end en traditionel støvsuger, hvorfor børsterne også slides mere. Desuden er den heller ikke så følsom overfor diverse objekter, som man nok selv ville være, så børsterne kan blive slidt en del.

Der er også forskel på selve børsterne, og hvor lang tid de hver især kan holde. Sidebørsterne er de mindste og mindst hårdføre, så de skal tilses og renses oftere end hovedbørsten. Som tommelfingerregel kan du gøre det hver anden uge - så skal det nok holde længe. De er nemme at rense, det er blot at afmontere dem, børste dem af og skylle dem under hanen. Husk, at de skal være tørre, inden du montere dem igen. Det er en god idé at udskifte dem 2-4 gange årligt, hvis du vil sikre dig den optimale rengøring året rundt med din Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi.

Hovedbørsten er, som nævnt tidligere, en del stærkere end sidebørsterne, men den går nu ikke udenom at skulle renses eller udskiftes i løbet af sin levetid. Faktisk skal hovedbørsten rengøres oftere end sidebørsterne. Cirka en gang om ugen skal du afmontere den og fjerne diverse hår og lignende. Men når det kommer til udskiftning af hovedbørsten, så kan du nøjes med det et par gange om året.

Hvordan ved jeg, om mine børster skal skiftes?

Du er ikke i tvivl, når dine børster skal skiftes. Det kan også ses på flere punkter, når tiden er inde. For det første kan du tydeligt mærke på rengøringen, at den ikke er nær så grundig, og du vil nok også se, at der er nogle pletter hist og pist.

Det kan dog også ses på selve børsterne, hvis de trænger til at blive skiftet. Du kan sammenligne det lidt med en kost, dér er man heller ikke tvivl, om den er for slidt til at være til nogen nytte. Er flere af børstehårene på din Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi faldet af eller knækket, så er det desværre ikke længere nok med blot at rengøre dem - så skal de udskiftes.

Hvordan skiftes børsterne?

Det kræver heldigvis ikke noget specielt værktøj eller udstyr for at kunne skifte børsterne på din Deebot Ozmo T8 / T8+ / T8 Aivi. Sørg først for at den er slukket og ikke er i gang med sin støvsugning, når du skal skifte børsterne på den.

Vend rundt på den og løft plastikbeslaget som holder hovedbørsten i midten nede. Herfra er det bare at tage hovedbørsten ud og i med den nye - det er nemt! I forhold til sidebørsterne er det kun endnu nemmere. De kan tages af uden at skulle skrues eller noget, og når de nye skal monteres, er det bare at sætte dem i også.