Børster til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 (1)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Børster til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2

Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 Børster

På Evermart.dk kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til alle robotstøvsugere. Vi sælger selvfølgelig også børster til din smarte Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2, så du kan få mest ud af din trofaste robotstøvsuger.

Den kun 5,7 cm høje hybrid robotstøvsuger kan komme under langt de fleste møbler, og kan dermed gøre rent i hele hjemmet. Robotten benytter sig af systematisk frem-og-tilbage rengøring, hvilket betyder, at den rengører dine gulve meget grundigt.Takket være de to sidebørster er Ozmo Slim 2 et oplagt valg til hjem med hunde, katte eller andre behårede kæledyr. Med denne model, får du både støvsuger- og moppefunktion samlet i én robot.

Vil du gerne holde denne smarte og grundige robotstøvsuger kørende i lang tid, anbefaler vi at du vedligeholder din robotstøvsuger. En del af denne vedligeholdelse er at sørge for, at børsterne er i god stand. Husk derfor at rengøre børsterne og sørg for at udskifte børsterne efter behov. 

Hvilke børster passer til Ozmo Slim 2?

Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 har ikke en traditionel roterende hovedbørste, placeret i midten af robotstøvsugeren. I stedet har den to sidebørster, som sammen skubber støv, hår og andet snavs ind foran robottens mundstykke. Designet gør den meget velegnet til at takle hundehår og kattehår, som ved traditionelle robotstøvsugere, kan sætte sig fast i den store hovedbørste. Robotten bruger 2 sidebørster, med lange børstehoveder, så den dækker en stor overflade. 

Her på siden finder du netop de roterende sidebørster, som passer til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2. De er billige, i god kvalitet og så er de nemme at montere. 

Hvornår skal man udskifte børsterne?

Børsterne skal udskiftes efter behov. Man skal løbende holde øje med børsternes stand, og sikre sig at de kører som de skal. En del af robottens nødvendige vedligeholdelse er blandt andet at tjekke, om hår og andet snavs har sat sig fast i børsterne. Er børsterne blevet for slidte eller ødelagte bør man udskifte dem. 

Typiske tegn på slidte eller ødelagte børster

Hvis din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 er begyndt at efterlade flere krummer og mere snavs end den plejer, kan det være et tegn på, at børsterne trænger til en udskiftning. Børsterne sørger for at skubbe snavset hen til støvsuger-mundstykket, og uden dem, mindskes maskinens rengøringsevne. Hold derfor øje, om begge børster er intakte, og om de drejer rundt som de skal. På den måde er du med til at forlænge levetiden på din trofaste rengøringsassistent. 

Sådan monterer du dine nye børster

Er det tid til at udskifte børsterne? At afmontere de gamle børster, og sætte nye på er et hurtigt og meget nemt indgreb. Du skal ikke bruge noget værktøj, kun dine nye børster. Start med at vende din robotstøvsuger på hovedet. Træk derefter sidebørsterne af og sæt de nye sidebørster på. Når de nye børster er sat på, er robotstøvsugeren igen klar til at gøre rent i dit hjem.

Børsterne er ikke de eneste sliddele på din robotstøvsuger. Mangler du et nyt filter, moppeklud eller andet tilbehør? Du kan finde det hele på Evermart.dk.