Børster til Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 2 (1)
  2. checkmark
    Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

OzmoSlim10Børster

Mangler du nye børster til din Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10?

Robotstøvsugere er nærmest blevet hvermandseje, og noget som man i dag finder i hjemmet hos både singler, børnefamilier og alt der imellem. Det skyldes nok især de praktiske og tidsmæssige fordele, som det giver, ikke selv at skulle tænke på støvsugning til hverdag. Mange modeller af robotstøvsugere - herunder Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 - kommer endda med en indbygget moppefunktion, så de også kan vaske gulvene foruden at støvsuge.

Groft sagt fungerer en robotstøvsuger som en intelligent, kørende støvsuger, der foruden sugeevnen, også benytter sig at flere børster, til at opfange og indsamle støv og skidt. Disse børster er temmelig hårdføre, men de er ikke desto mindre udskiftelige sliddele, som med tiden bliver slidte og bør udskiftes, når standen forringes i væsentlig grad. 

Hvilke børster bruger en Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10?

Børstekonfigurationen på en Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 er en smule anderledes, end på mange andre robotstøvsugere. I modsætning til de fleste modeller på markedet, benytter Ozmo Slim 10 sig nemlig ikke af en eller flere hoved børster, der normalt er placeret direkte i midten under robotstøvsugerens bund. I stedet er den udstyret med 2 roterende sidebørster, der sidder i hvert deres “hjørne” af støvsugerens underside, hvor de fanger skidt og støv og fejer det ind under robotstøvsugeren, så det kan suges op i støvbeholderen.  

Hvorfor er det vigtigt med gode børster til en robotstøvsuger?

Fordi børsterne er et af robotstøvsugerens vigtigste redskaber til at få fat på skidt og støv, giver det selvfølgelig også god mening, at holde dem i god og intakt stand. Børsterne er udsat for et vist slid i forbindelse med støvsugningen, da de jo både er i fysisk kontakt med gulvet og eventuelle kanter og vægge. Det giver selvsagt noget slid, som akkumulerer sig med tiden, og på længere kan få børsterne til at miste noget stivhed og form. Tænk bare på en gammel fejekost, hvor en del af børsterne er bøjede eller knækkede kontra en ny fejekost med helt intakte børster. 

Sådan monterer & afmonterer du børsterne

At udskifte de to børster på en Ecovacs Deebot Ozmo Slim 10 er virkelig nemt og hurtigt. Faktisk kan det gøres helt uden brug af værktøj. Start blot med at vende robotstøvsugeren på hovedet, så der er fri adgang til komponenterne på undersiden. Herefter gælder det bare om at fjerne de gamle børster. Det gør man ved at tage fat om en børste, og trække den op i mod sig selv, indtil børsten slipper akslen. Gentag på den anden side. Herefter kan de nye børste trykkes på plads på akslen og robotstøvsugeren er igen klar til brug. 

Hvornår er det på tide at du skifter børsterne ud på din Deebot?

Præcis hvornår man bør skifter sin robotstøvsuger børster, kommer an på mange ting. Hvor hurtigt børsterne slides afhænger selvfølgelig af, hvor ofte man bruger sin robotstøvsuger og til hvad, men en god tommelfingerregel i forhold til vores børster er, at at de skal skiftes når de er mærkbart slidte. Derfor bør du løbende holde øje med standen på dine børster.