Børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Stort udvalg af børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Leder du efter nye gode børster til din Ecovacs Deebot N8 / N8+? Du er havnet det helt rigtige sted! Her på siden finder du et stort udvalg af gode børste til Ecovacs Deebot N8 / N8+. Alle vores børster er lavet i god kvalitet, så du kan trygt købe børster til din robotstøvsuger her hos os! Alle vores børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+ bliver solgt til fantastiske lave priser, så du billigt kan få det optimale ud af din robotstøvsuger! En Ecovacs Deebot N8 / N8+ bruger sidebørster og en hovedbørste. Du finder naturligvis begge slags her på siden. Hvis man ønsker at få det bedste resultat, så er det nødvendigt at man skifter børsterne på en Ecovacs Deebot N8 / N8+ fra tid til anden. Du vil lynhurtigt kunne se på resultatet af rengøringen, hvis dine børster trænger til en udskiftning. Gå endelig på opdagelse her på siden og find lige det, du står og mangler, for at få det bedste ud af din Ecovacs Deebot N8 / N8+.

Gode & billige børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Her på siden finder du både sidebørster og hovedbørster til din Ecovacs Deebot N8 / N8+. Selvom at N8+ er en opgraderet version af N8, så bruger de stadig samme børster - både sidebørster og hovedbørsten. Du behøver derfor ikke være bange for, at købe de forkerte børster til din Ecovacs Deebot N8 / N8+, så længe du køber dem fra kataloget ovenfor. Vi har sammensat et udvalg, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at få det optimale ud af din robotstøvsuger. 

Hovedbørster til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Her på siden finder du en hovedbørste til din Ecovacs Deebot N8 / N8+ robotstøvsuger. Den er lavet i gode materialer og er udstyret med en blød børste på alle sider. Hovedbørsten har en speciel udformning, som gør at den effektivt kan opsamle hår, skidt og snavs fra gulvet. Det er nødvendigt at skifte hovedbørsten på et tidspunkt, selvom den er yderst holdbar og har en forholdsvis lang levetid. Derudover er det nødvendigt at rengøre hovedbørsten fra tid til anden. Her skal der fjernes hår og andet skidt, så man kan give børsten en så lang levetid som muligt - og her hjælper det meget at tømme børsten for hår og skidt en gang imellem. 

Sidebørster til Ecovacs Deebot N8 / N8+

Udover hovedbørsten, så er Ecovacs Deebot N8 / N8+ udstyret med to sidebørster. Sidebørsterne er enormt effektive i forhold til at komme ind i hjørner og op på paneler. Der er en grænse for, hvor meget hovedbørsten kan opsamle, når det kommer til hjørnerne i huset. Derfor har Ecovacs Deebot N8 / N8+ disse smarte sidebørster, så du får alt skidt og støv med på en gang. Her på siden finder du gode sidebørster med tre arme, hvor der er en børste i hver af armene. Ligesom med hovedbørsten, så skal du afmontere sidebørsterne fra tid til anden og rense dem fra hår og skidt. 

Hvor tit skal du skifte børsterne på Ecovacs Deebot N8 / N8+? 

Når man har købt sig en smart robotstøvsuger, så vil man gerne have at den holder længst muligt. Derfor skal man passe på den og vedligeholde den undervejs. Nedenunder kan du få et kort overblik over, hvor ofte tilbehøret på din Ecovacs Deebot N8 / N8+ trænger til en udskiftning og en rengøring. 

Mopper = Rengøres efter hver gang. Udskiftes efter 50. vask cirka. 
Sidebørster = Rengøres en gang hver 2. uge. Udskiftes hver 3-6 måned. 
Hovedbørste = Rengøres en gang om ugen. Udskiftes hver 6-12 måned. 
Filter = Rengøres en gang om ugen. Udskiftes hver 3-6 måned. 

Hvordan skifter du børsterne på din Ecovacs Deebot N8 / N8+?

På Ecovacs Deebot N8 / N8+ er der et medfulgt rengøringsværktøj til rengøring af børsterne. Den sidder under robotstøvsugeren foran, hvor du skal løfte et lille dæksel. Herefter tager du forsigtigt sidebørsterne af og bruger rengøringsværktøjet til at rengøre rundt om sidebørsterne, så du får hår og snavs væk. 

Når du skal rengøre hovedbørsten, så fjerner du dækslet på bagsiden og tager fat i hovedbørsten med begge hænder. Der er en lille form for klinge på rengøringsværktøjet, som du bruger til at rense hovedbørsten med. Den er god til at fjerne hår, der kan være viklet rundt om hovedbørsten. 

Køb samlede pakker af børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+ og spar penge

Det er altid frustrerende, hvis man en time inden gæsterne kommer, opdager at børsten på robotstøvsugeren skulle have været skiftet for et par gange siden. Så skal man selv hive støvsugeren frem og rende rundt. Hvis du gang på gang selv skal have støvsugeren frem, så går fidusen af en robotstøvsuger lidt af. De fleste vil gerne undgå dette scenarie, hvis de ejer en robotstøvsuger, og derfor vælger de at købe flere børster på en gang, så de altid har nogle liggende derhjemme. Hvis du også gerne vil skabe dig et lille lager af børster til Ecovacs Deebot N8 / N8+ derhjemme, så finder du samlede pakker af børster her på siden. 

Her kan du  eksempelvis købe både sidebørster og hovedbørsten i en samlet pakke til én skarp pris! Når du køber vores samlede pakker, så får du også en pakkerabat - det kan derfor sagtens betale sig at købe mere tilbehør til din Ecovacs Deebot N8 / N8+ ad gangen - du vil højst sandsynligt også få det brugt uanset! 

ALT i tilbehør til Ecovacs Deebot N8 / N8+ hos Evermart.dk

Hvis du er på udkig efter andet tilbehør til din Ecovacs Deebot N8 / N8+, så finder du også det her hos Evermart.dk. Vi har sammensat et bredt udvalg, hvor du finder alt hvad du skal bruge, for at få det optimale ud af din robotstøvsuger. Du finder blandt andet både HEPA filtre til Ecovacs Deebot N8 / N8+ samt støvsugerposer og mopper - alt sammen til skarpe priser! Du kan billigt komme i gang med at få den mest effektive rengøring i dit hjem, hvis du køber dit tilbehør til Ecovacs Deebot N8 / N8+ hos os.

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg her på siden eller øvrige produkter, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice! Vores dygtige og søde medarbejdere sidder klar alle hverdage til at hjælpe dig på bedste vis. Ring til os på telefon +45 71 99 91 92 eller send en mail til os på: [email protected]. Du er også altid velkommen til at skrive til vores live chat nederst i højre hjørne på vores hjemmeside! Vi besvare alle henvendelser hurtigst muligt.