iPhone 12 Pro Max Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

iPhone 12 Pro Max Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

En af de skrøbeligste dele på din iPhone 12 Pro Max er skærmen. Derfor er det vigtigt at beskytte den for at undgå at skulle betale i dyre domme for en ny skærm eller en reparation. Skærmbeskyttelse er i øvrigt nem og billig at udskifte, hvis uheldet har været ude og din telefon har behov for et nyt beskyttelsesglas. Der findes mange forskellige løsninger, men i vores katalog finder du billige kvalitetsglas, der er stærke som beskyttelses og passer rigtig godt på din skærm, så du kan bruge telefonen i hverdagen uden bekymringer. Med det rigtige iPhone 12 Pro Max beskyttelsesglas skal du ikke bekymre dig om en smadret skærm eller ridser!  

Et beskyttelsesglas er et super tyndt stykke glas, som du selv monterer ovenpå skærmen på din iPhone 12 Pro Max. Selve monteringen er super nem, selv uden erfaring. Selvom glasset er tyndt, skal du ikke betvivle hvor stærkt glasset er! Et beskyttelsesglas passer på din iPhone, så du undgår ridser og / eller en knust skærm. Fordi beskyttelsesglasset er så tyndt bemærker du knap nok at det sidder på skærmen og touchfunktionen bliver derfor heller ikke påvirket. 

Ud over beskyttelsesglas til iPhone 12 Pro Max kan du også passe godt på din telefon med et cover. Her på evermart.dk har vi et kæmpe udvalg af beskyttende covers til iPhone 12 Pro Max der kommer i mange forskellige materialer, modeller, farver og designs. Klik lige HER og så bliver du taget direkte til en side fyldt med alle vores forskellige covers til iPhone 12 Pro Max.