iPhone 11 Panserglas & Skærmbeskyttelse

fdsBeskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse til iPhone 11

Skærmen på iPhone 11 måler hele 6,1" og fordi den er det eneste middel til at betjene smartphonen med, er den også en af de vigtigste ting at beskytte. Det store og fede display gør også at din skærm er ekstra udsat for skrammer og ridser. Har du ingen beskyttelse på din iPhone 11 skal der ikke meget til før displayet går i stykker.

Din iPhone 11 skærm kan gå i stykker ved tab fra helt ned til en halv meters højde og det er derfor utrolig vigtigt at du passer godt på den! Derfor har vi samlet et udvalg af smart skærmbeskyttelse og beskyttelsesglas til iPhone 11 her på siden. Glasset fungerer som et ekstra lag glas ovenpå skærmen, som tager imod alle de slag, ridser og skrammer, din iPhone 11 ellers ville være blevet påført.

Hvis du taber din telefon med et beskyttelsesglas, vil din skærmbeskyttelse tage slaget! Dit iPhone 11 Beskyttelsesglas vil gå i stykker og derved beskytte din skærm mod skader. Herefter kan du nemt aftage dit beskyttelsesglas til iPhone 11 og så er din skærm så god som ny!

Selvom du normalt passer rigtig godt på din telefon, anbefaler vi, at du altid beskytter skærmen med en god skærmbeskyttelse for at minimere risikoen for en knust skærm. Med alle vores skærmbeskyttelser følger to servietter til rengøring af skærmen inden montering, så du kan sikre dig selv den bedst mulige klæbeevne og dermed den mest optimale beskyttelse.

I kataloget ovenfor finder du alt fra et klassisk iPhone 11 beskyttelsesglas til bagside beskyttelsesglas samt glas til dit kamera. Vælg den form for skærmbeskyttelse der passer bedst til din iPhone, så din telefon har mindst mulig chance for at gå i stykker. Du kan også vælge vores smarte privacy glas der virker nøjagtig som et beskyttelsesglas, men med indbygget privatlivsbeskyttelse.

For optimal beskyttelse anbefaler vi at du altid påsætter både beskyttelsesglas og et cover. Leder du efter et nyt iPhone 11 cover så finder du vores store udvalg af flotte og fede covers til iPhone 11 lige HER

PanzerGlass til iPhone 11

PanzerGlass, kendt for deres Panserglas, er en dansk virksomhed der specialiserer sig i skærmbeskyttelse. Panserglas startede helt tilbage i 2013 og er hurtigt blevet et af de førende brands indenfor skærmbeskyttelse. Deres ekstra beskyttende glas fås til et hav af forskellige enheder, og du kan naturligvis også finde et iPhone 11 Panserglas fra dem. Deres Panserglas til iPhone 11 sørger for at passe ekstra godt på din telefon hvis du skulle tabe den. Dit iPhone 11 PanzerGlass er lavet til at tage stød og slag så de ikke går ud over din mobil. Panserglasset kan holde til selv tab fra store afstande.

Din iPhone 11 PanzerGlass monteres ligesom ethvert andet glas. Du kan sagtens selv montere dit Panserglas til iPhone, du skal blot sørge for at du arbejder i rene omgivelse og sætte god tid af så du kan koncentrere dig. I PanzerGlass pakken finder du alt hvad du har brug for, både til rensning af skærm, det nye Panserglas og en lille guide til hvordan du bedst muligt sætter dit PanzerGlass fast. Sørger du for at være grundig med både rens af iPhone, placering af glasset og når du trykker de sidste luftbobler ud, kan du nemt få dit iPhone 11 Panserglas til at ligge lige som det skal! Monteringen kan du altså sagtens klare selv, og så får du beskyttelse i verdensklasse når du har dit nye iPhone 11 Panserglas siddende på telefonen.

iPhone 11 Panserglas vs Hærdet Beskyttelsesglas

Et originalt Panserglas til iPhone 11 fra PanzerGlass koster en del mere end vores klassiske Hærdet Beskyttelsesglas. Du betaler naturligvis altid mere når du køber skærmbeskyttelse fra et kendt mærke, men du betaler også for beskyttelse i topkvalitet og et Panserglas du kan stole på. Et ægte PanzerGlass til iPhone 11 er lavet i hærdet glas der er stærkt som panser. iPhone 11 PanzerGlass kan holde til utroligt meget og du skal ikke være bange for at tabe din telefon når du har det monteret. Vores beskyttelsesglas til iPhone 11 passer naturligvis også på din mobil, men der skal langt mindre til for at glasset splintres. Uanset om du har et Panserglas eller et beskyttelsesglas så er selve glasset lavet så det an gå i stykker. Din skærmbeskyttelse år i stykker for at absorbere slaget så din skærm efterlades intakt og uden skrammer. Med en PanzerGlass skal der langt mere til for at skærmbeskyttelsen går i stykker fordi du får et Panserglas i top kvalitet som næsten kan holde til det hele. Med et PanzerGlass får du også bedre beskyttelse af hele skærmen da det går længere ud til kanten.

Den Rette iPhone 11 Skærmbeskyttelse

Det er selvfølgelig helt op til dig om du vil have fingrene i et Panserglas til iPhone 11 eller blot et beskyttelsesglas. Uanset hvilken form for skærmbeskyttelse du vælger er du sikker på at din telefon er mindre sårbar end før. Pris og kvalitet hænger sammen, og et iPhone 11 Panserglas har derfor en højere holdbarhed og finish, men til gengæld også en noget højere pris. Begge typer glas beskytter dog fint din telefon, og det er derfor en meget subjektiv afvejning hvor meget man ønsker at bruge på skærmbeskyttelse Vi har et udvalg af både billige og dyre løsninger så du kan få den rette beskyttelse til netop din mobil.