Batterier & Opladere til Sony

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Batterier & Opladere til Sony Kameraer

Når du er ude, at tage billeder er der ikke noget mere irriterende end et dødt batteri. Med et dødt batteri, som er løbet tør for strøm bliver du nødt til at tage hjem for at oplade dit batteri, før du kan tage flere billeder. Mange vælger derfor, at have et ekstra batteri liggende i kameratasken, så de undgår at skulle stoppe et fotoshoot før tid. Hvis du også gerne vil være velforberedt med et ekstra batteri til dit Sony kamera, skal du blot kigge i kataloget lige her over. Vi har nemlig samlet et udvalg af batterier, der passer til forskellige modeller af Sony kameraer. Vi har batterier til mange forskellige Sony kameraer som f.eks til Sony NP-FW50, Sony BX1 og Sony FP-FH. Et batteri lever ikke for evigt, det kan derfor også sagtens være at dit første batteri til dit Sony kamera er gået i stykker og du har brug for et nyt. 

Et batteri til Sony kameraer skal oplades af og til. I kataloget herover finder du derfor også opladere til netop opladning af Sony kamera batterier. Det kan være smart, at have en oplader med dig, hvis man eksempelvis tager billeder til et bryllup eller barnedåb og for alt i verden ikke vil løbe tør for strøm - det er trods alt bedre, at undvære at tage billeder imens batteriet oplader end ikke at kunne tage flere billeder den dag. 

Uanset om du har brug for et nyt, et ekstra batteri eller en oplader til dit Sony kamera, skal du blot kigge i kataloget lige herover hvor vi samlet det hele.