Batterier & Opladere til GoPro Hero 6

Batterier & Opladere til GoPro Hero 6

Det værste, der kan ske, når man er ude og optage med sit GoPro Hero 6 er, at det lige pludseligt løber tør for strøm. Batteriet i GoPro Hero 6 er dog på hele 1.220 mAh, hvilket betyder, at du kan optage med 60 FPS i 1080p i op til 100 minutter. Det virker som rimeligt lang tid, men hvis man er ude på en dagstur med sit GoPro Hero 6, rækker batteriet højst sandsynligt ikke lang tid nok.

Derfor er det heldigt, at du blot kan købe et ekstra batteri til dit GoPro Hero 6, så du nemt kan udskifte batteriet i dit GoPro Hero 6 med et nyt opladet batteri. Batteriet, som du finder på i vores katalog, har samme kapacitet som det originale batteri, og det sikrer dig derfor den samme optagelsestid.

Men på et eller andet tidspunkt, når dit batteri til dit GoPro Hero 6 er løbet tør for strøm, skal du have det opladet. Og det skal du selvfølgelig bruger en oplader til. Batteriet til dit GoPro Hero 6 kan oplades på to forskellige måder. Den første måde at oplade dit batteri til dit GoPro Hero 6 er ved at bruge et oplader kabel til GoPro Hero 6. Du sætter blot oplader kablet i dit GoPro Hero 6, og på den måde oplades det altså. Men du kan også vælge at oplade batteriet seperat med en batteri oplader. Du kan vælge mellem en Dobbelt batteri oplader og en Tredobbelt batteri oplader til dit Gopro Hero 6. Disse to opladere er perfekte, hvis du ejer flere batterier til dit GoPro Hero 6.