Barista udstyr

Stort udvalg af barista udstyr

Ordet “Barista” er det italienske ord for bartender og det dækker meget godt over hvad en barista egentlig er. En bartender der laver lækker kaffe! Måske forbinder du baristakaffe med dyre og fancy kaffebarer, men det behøver det faktisk ikke at være. Du kan forholdsvis nemt selv kommer i gang med at lave den lækre kaffe derhjemme og med det udstyr du finder her på siden, er du hjulpet godt på vej. Uanset om du er barista på professionelt eller hobby niveau, er der ingen tvivl om at du skal have fat i det rigtige barista udstyr. Med det rigtige udstyr, kan du altid imponere dine gæster, ved at lave den bedste kop kaffe. Udover at smagen selvfølgelig også er vigtigt, skal en ægte barista selvfølgelig også kunne give kaffen det rigtige udtryk med latte art. 

Her på siden har vi samlet et udvalg af baristaudstyr i høj kvalitet og samtidig med priserne skruet i bund. Priserne på barista udstyret her på siden henvender sig altså primært til hobby baristaen, men det betyder ikke at du ikke kan lave imponerende baristakaffe med udstyret her på siden. Længere nede kan du læse meget mere om hvilket baristaudstyr vi har i udvalget og ellers er du selvfølgelig også mere end velkommen til at scrolle op herfra og selv klikke dig rundt i varekataloget. 

Prøv kræfter med Latte Art

En rigtig barista skal selvfølgelig også prøve kræfter med, at lave latte art. Latte Art er blandt andet være et mønster eller et design på overfladen af en latte eller cappuccino. De typiske mønstre er blade og hjerter, som mange baristaer kan lave og som også ofte er det man ser på kafferne fra caférne. Latte art kan dog også laves ved at tegne i det øverste lag af skum med f.eks en latte pen, der er speciel lavet til formålet. 

Det rigtige udstyr til at lave Latte Art 
Latte art behøver slet ikke være så svært, som det måske ser ud til. For at kunne lave latte art, skal du blot have lidt tålmodighed og selvfølgelig det rigtige udstyr. Hvis latte art kan også sagtens bare være et mønster i overfladen, som du laver ved at drysse kanel eller kakao udover din kaffe. Brug de mønstre / skabeloner du finder her på siden eller lav dine egne og anskaf dig en strødåse, som du bruger til at drysse udover skabelonen. 

Bredt udvalg af barista tilbehør 

Her på siden finder du et bredt udvalg af diverse tilbehør til bariasten. I udvalget finder du blandt andet de førnævnte strødåser / shakere og skabeloner, som er nødvendige til at lave flot latte art. Du finder også en håndholdt elektrisk mælkeskummer, så du let og hurtigt kan piske mælk til en lækker kop caffé latte eller cappuccino. Den håndholdte mælkeskummer fylder ikke meget og tager derfor hverken skabs- eller bordplads i køkkenet. 

Når du skal lave espresso kan selv små udsving, have store smagsmæssige konsekvenser og det er derfor vigtigt, at du får lavet så konsistente og ens espressoskud som muligt. For at få din kaffe så jævn som muligt fordelt i filterkurven, får du brug for en stamper! Her på siden finder du stamper i forskellige størrelser i metal. Stamperen er et vigtigt værktøj, når du skal lave espresso og derfor skal du selvfølgelig også have fat i en der er i god kvalitet og ligger godt i hånden. Derudover gør det selvfølgelig heller ikke noget, hvis stamperen ser godt ud, så den passer ind i dit andet lækre barista udstyr. 

Rengøringen er selvfølgelig også en vigtig del af det, at være barista. Udstyret skal være i orden, men det skal rengøringen selvfølgelig også. Her på siden finder du blandt andet mikrofiber klude, som er det bedste materiale at anvende til rengøringen. Derudover finder du også en rengøringsbørste speciel designet til, at rengøre din espressomaskine. Børsten er udformet således at det er let at rengøre maskinens bryghovede. Rengøringen skal gerne gøres dagligt eller så ofte som muligt, for at sikre den bedst mulige kaffesmag.

Gratis fragt på alt barista udstyr 

Ovenfor har vi kort nævnt noget af det udstyr og tilbehør du finder her på siden. Listen er meget længere og der kommer hele tiden nyt til, så du er mere end velkommen til at scrolle op herfra og selv klikke dig rundt i varekataloget. Her hos Evermart tilbyder vi desuden altid gratis fragt og det er altså uanset størrelsen på din ordre. Det betyder at du kan få tilsendt dit nye barista udstyr helt uden leveringsomkostninger. Hvis du står her og nu og har brug for nyt udstyr eller du bare ikke kan vente med at modtage dit nye barista tilbehør, så tilbyder vi desuden også altid en dag-til-dag leveringsmetode. Du kan altså bestille dit nye tilbehør i dag og modtage det allerede i morgen.