Baggrunde til foto

Baggrundsskærme til fotostudier

Det mest klassiske og essentielle remedie i et fotostudie er den store neutrale baggrund. En baggrundsskærm eller tæppe skaber ro omkring og fokus på objektet ved at fjerne alt andet, der kan aflede publikums opmærksomhed. Bagrundsfarven er typisk hvid eller sort, men kan også være grå, rød eller blå, for disse findes i utallige farver og nuancer. Desuden findes de også i mange forskellige dimensioner, så det giver mening af investere i en baggrund både hvis man tager portrætbilleder eller hvis man fortrinsvis tager billeder af mindre motiver.

I vores katalog finder du flere forskellige fototelte med indbygget eller medfølgende bagrund til dine fotografier, f.eks. vores foldbare ministudie med hvid baggrund og lysreklekterende skærme på indersiden af studiet, der indeholder alt, du skal bruge, for at tage flotte billeder og udnytte den hvide baggrund. 

Uanset om du tager billeder professionelt eller som en hobby, vil det helt sikkert øge kvaliteten af dine billeder at bruge en baggrund. Derfor kan det helt klart anbefales at anskaffe sig en baggrundsskærm!