Apple Watch 4 44mm Remme

MetalremRemme til Apple Watch 4 i 44mm

Apple Watch 4 kommer i 2 størrelser, 40mm og 44mm. Det er meget vigtigt at vide, hvilken størrelse dit ur har, når du er på udkig efter en ny rem. De to størrelser bruger nemlig ikke samme størrelse rem, og selvom både de gamle og nye generationer af Apple Watch bruger helt samme låsemekanisme til at fæstne remmen i uret, vil en rem altså ikke passe i dit ur, hvis dens spænder har forkert størrelse. Heldigvis er dette den eneste forskel, der er. 

Her på siden finder du alle de remme der passer til dit 44mm Apple Watch 4. Udvalget består af en lang række remme med forskellige designs og af forskellige materialer. Uanset om du leder efter et råt look med en urlænke i rustfrit stål eller et sporty udtryk med en siliconerem, kan du være sikker på at støde på den helt rigtige løsning hos os!

Hvis du er faldet for en 40mm rem med udskiftelige spænder, kan du heldigvis sagtens bruge denne til dit 44mm ur - det kræver blot et sæt ekstra spænder i størrelsen 44 mm som du kan montere på remmen, og så passer den perfekt til dit ur!