Apple Watch 4 40mm Remme

Meshurrem40mm remme til Apple Watch 4

Alle Apple Watches kommer i både 40mm og 44mm. Det betyder, at der er forskel i størrelsen på spænderne på henholdsvis remme til et 40mm ur og remme til et 44mm ur. Derfor er det meget vigtigt at vide, hvilken størrelse dit Apple Watch er, når du er på udkig efter en ny rem eller andet tilbehør. Langt de fleste remme findes til begge størrelser ure, og derfor vil du sjældent opleve, at du falder for en rem i den forkerte størrelse.

I vores katalog finder du et kæmpe sortiment af remme til Apple Watch 4 40mm, og de er lavet i kvalitetsmaterialer som blandt andet rustfrit stål og slidstærk silicone. Du finder desuden også remme i PU læder og Genuine læder med forskellige overflader og udtryk. Derfor vil du med sikkerhed støde på en rem til Apple Watch 4 40mm som passer til dig. Mange af remmene i vores sortiment har indbyggede spænder, og dem der ikke har, har medfølgende spænder i pakken, så du ikke skal købe disse separat.

Hvis du har en samling remme til et tidligere Apple Watch liggende derhjemme skal du ikke være bekymret for, om disse passer til dit nye ur - fæstnemekanismen er nemlig helt den samme på det nye Apple Watch som på de ældre modeller, og derfor er det udelukkende størrelsen på uret og remmene der afgør, om remmene vil passe til dit Apple Watch 4 også.