Afgrænsningskabel til Cub Cadet XR Robotplæneklipper

Hjælp din robot med at finde vej med afgrænsningskabel til Cub Cadet XR

Afgrænsningskablet sørger for, at din robot kun klipper græsset, der hvor den skal. Den bevæger sig kun inden for den angivne skræddersyede klippezone, og bruger tilmed kanttrådden til at finde hjem til basen. Du slipper dermed for, at din robot kører ind i hækken eller over i en masse sten, der kan beskadige robotplæneklipperen og ødelægge den. 

Installation af afgrænsningskabel til Cub Cadet XR kan klare på flere måder. Du kan vælge at nedfræse kanttråden. Ved at grave det ned i jorden er tråden helt usynlig. Ledningen lægges nemlig 5-10 cm ned i jorden. Du kan også vælge at lægge ledningen over jorden, direkte på græsplænen. Guidekabel er grønt, så selvom du lægger kabel over jorden, vil kablet næsten ikke være synligt.  

Skulle det ske, at din installerede kanttråd til Cub Cadet bliver beskadiget eller går i stykker, kan man heldigvis relativt nemt reparere det med et stykke ny kanttråd. Her kan man anskaffe sig dele, der fungerer som et samlende mellemled mellem det gamle og det nye kabel.