Xiaomi Mi 10T-Serien

Den Populære Xiaomi Mi 10T-Serie

Xiaomi Mi 10T-serien Xiaomis flagskib indenfor billige kvalitetstelefoner, og den er især et godt valg for dig, som ønsker en billig smartphone, der ikke går på kompromis med hverken ydeevne, specs eller pålidelighed.

Tre telefoner - ét særligt fællestræk

Ved lanceringen i september 2020 præsenterede Xiaomi de tre nye smartphones i 10T-serien:

Xiaomi Mi 10T
Xiaomi Mi 10T Pro
Xiaomi Mi 10T Lite

Lite-modellen er som forventet den billigste, og Pro-modellen er selvfølgelig den mest konfigurérbare smartphone af de tre - og dermed også den dyreste. Dermed ikke sagt at Xiaomi Mi 10T Pro er dyr, for sammenlignet med andre high end-smartphones er den faktisk i den helt billige ende af skalaen. Og når det kommer til lige netop prisen, så skiller Xiaomi sig for alvor ud med deres Mi 10T-serie, for den må siges at være virkelig billig!

Glimrende udstyr og formidabelt kamera

Eksperterne har generelt mange rosende ord om Xiaomis Mi 10T-serie, men de bifalder alle sammen i særlig høj grad seriens gode kamerakvalitet, som efter sigende ligger et pænt stykke over konkurrenternes. Alle 3 modeller er udstyret med et 64 eller 108 MP knivskarpt kamera, der indfanger enhver detalje.

Masser af tilbehør til Mi 10T-serien på Evermart.dk

Vi lagerfører en masse fede covers, billige opladere og beskyttende beskyttelsesglas til alle modellerne i Mi 10T-serien. Derudover tilbyder vi gratis forsendelse og dag-til-dag-levering, så du kan modtage din pakke allerede i morgen.