Whiteboard Magneter

Så styr på sagerne med magneter til whiteboard og køleskab

Her på siden har samlet et udvalg af magneter og magnetisk tilbehør som du kan få til dit whiteboard. Magneter er naturligvis ikke KUN til whiteboards, og de kan naturligvis bruges alle andre steder som alle andre magneter også kan. Hæng en tegning op på køleskabet eller indkøbsseddel til senere op på din magnetiske opslagstavle. Så længe du har en overflade der tager imod magneter, så kan du bruge alt du finder her på siden

Magneters primære funktion er at være praktiske. De skal kunne holde noget fast, uanset hvad det er. Men bare fordi at en magnet er til for at være praktisk, betyde de ikke, at din magnet ikke også kan se pæn ud imens. Andre foretrækker måske en hel klassisk og simpel magnet som ikke springer i øjnene eller giver mere liv. Det kan især være hvis du har en mase papirer eller noter der skal hænges op med magneter og du skal kunne holde det store overblik. Så er det ikke altid at magneter i pangfarver passer så godt ind.

Du finder både klassiske og sjove magneter her på siden. Vi har nogle bittesmå runde power magneter i sølv eller noget større flotte magneter i fede farver. Giv mere liv til et kedeligt hvidt køleskab eller brug dem på et whiteboard hvor du kan både skrive og hænge noter op. Vores smarte magneter kan bruges af alle, og vi har endda også nogle til de helt mindste. 

Træt af kedelige magneter? Prøv magneter til børn og barnlige sjæle

I kategorien ovenfor finder du også magneter til børn. Vores magneter til børn skiller sig lidt ud fra resten, fordi det er lavet med leg og læring i tankerne. Med bogstavmagneter og talmagneter kan dit barn får lov til at skabe skøre og løse matematik opgaver direkte på køleskabet eller et whiteboard. Magneterne op til at dit barn skal have det sjovt samtidig med at de lærer om bogstaver og tal. Løs opgaver direkte på køleskabet eller giv plads til fis og ballade ved at lade dine ørn selv lave lige de ord de gerne vil! Magneter kommer i et sæt udelukkende med tal og et samlet sæt med både tal og bogstaver. Slip fantasien og kreativiteten løst med vores bogstavmagneter og talmagenter som er et helt sikkert hit! Bogstav magneter kan også bruges af alle i alle aldre, det kan fx være til at skrive en kort besked til de andre i husholdningen direkte på køleskabet.

Stort udvalg af magnetisk whiteboard tilbehør 

Har du et whiteboard og whiteboard tusser i hus, så mangler du blot det sidste. For at få mest ud af dit whiteboard anbefaler vi at du får fingerende i en tavlesvamp en lille holder til dine tuscher. Uden en tavesvamp skal du bruge andre ting for at viske tavlen ren, og det ender oftest med at blive en klud eller siden af din hånd. Når du viser din tavle ren, så fjerner du alt farven fra tuschen, det betyder at farven enten ender i din klud eller på hånden, det er derfor smartest at have en tavlesvamp til formålet. Vores tavlesvamp til whiteboard er også magnetisk, hvilket betyder at du blot kan lade den hænge på tavlen eller ”parkere” den nede i det ene hjørne når den ikke er i brug. Så ved du altid hvor udviskeren er næste gang den skal bruges. 

Det smarte ved magnetisk tilbehør er at det sidder fast på din tavle. Du skal ikke bruge en masse tid på at lede efter det og altid huske at lægge det det rette sted igen når du er færdig med at bruge det på tavlen. Har du whiteboard tuscher eller andet udstyr som ikke er magnetisk, så kan du med fordel få fat i en magnetisk boks til opbevaring. I oksen kan du holde styr på alle dine tusser, og så er de lige ved hånden når du skal bruge dem. Du kan også bruge den til at opbevare ekstramagneter eller måske noget helt andet som du skal bruge i forbindelse med dit whiteboard. Smæk blot boksen fast der hvor den skal bruges, og så er den klaret!

Uanset hvad du leder efter af magneter og udstyr til dit whiteboard så finder du det sikkert her. Vi har alt fra helt klassiske magneter til sjove bogstavmagneter og en smart penneholder der holder styr på dit skriveredskab for dig. Slå dig løs her på siden og find lige de magneter eller det magnetiske tilbehør om du mangler!