Vandrerygsække

  • Regnslag til Vandrerygsæk

    Regnslag til Vandrerygsæk

  • Små Vandrerygsække

    Små Vandrerygsække

  • Store Vandrerygsække

    Store Vandrerygsække

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (4)
  2. checkmark
    Cykel (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
  2. checkmark
    Mørkeblå (1)
  3. checkmark
    Mørkegrøn (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

godVandrerygsække - den perfekte taske til backpackerturen!

Skal du på backpacker-tur rundt i Europa? Eller måske seks måneder til Sydamerika for at udforske verden? Det kan også være, du bare elsker at gå lange ture og campere herhjemme. Uanset din bevæggrund for at tage ud i det fri, har I alle én ting til fælles: I har behov for en god rygsæk! I vores sortiment finder du et bredt udvalg af forskellige vandrerygsække, der alle er speciallavet til forskellige behov.

Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvor meget plads du har eller får brug for - skal du for eksempel have til alle dage med i rygsækken? Så skal du bruge mere plads end ellers. Skal du have plads til sovepose, trangia, telt - eller noget helt fjerde? Alt det skal med i dine overvejelser, og du skal også vide, om du leder efter en vandtæt rygsæk eller måske en rygsæk med tilhørende regnslag. Der er dog flere basale funktioner, der går igen for stort set alle vandrerygsække, og som du derfor ikke behøver bekymre dig særlig meget om.

Langt de fleste rygsække har både hofte- og brystspænde og selvfølgelig justerbare stropper. Det gælder også for næsten alle rygsække, at de har foret ryg og adskillige tætlukkede rum til dine vigtige papirer og genstande. Der er meget at tage hensyn til, men når du først har besluttet dig, kan du være sikker på at finde lige præcis den rygsæk, der passer til dig og din tur, i kataloget ovenfor!