Tronsmart

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Tronsmart Android Mediecentre - på grænsen til perfektion

tronsmart android mediecenter

Du kan næsten ikke undgå, at finde en Tronsmart mini PC, som er perfekt til dig! Med en bred vifte af mini PC'er, som går fra forholdsvis store Android & Windows TV bokse med egen ekstern antenne og ned til helt små TV Sticks, som uden problemer kan gemmes helt væk bag dit tv.  

Adskellige gange, er mini PC'er blevet sammenlignet med eksempelvis en ChromeCast, og hvorfor vælge en mini PC? Et Mediecenter fra Tronsmart er mange gange kraftigere og kan enormt meget i forhold til en ChromeCast. Her er nogle af de mest eftertragtede funktioner ved Tronsmarts Mediecentre og hvorfor de skiller sig ud blandt konkurrenterne:

 • Forvandler dit normale tv til et Smart TV
  Ligegyldigt hvilket mediecenter du vælger, kan du transformere dit gamle tv til et Smart TV. Så snart mini PC'en er tilsluttet kan du streame dine ynglings serier fra netflix, viaplay & HBO, tjekke din netbank, surfe rundt på nettet, spille dine ynglingsspil eller have en Skype samtale direkte igennem dit tv. 

 • Full HD eller 4K Video streaming 
  Tronsmart har bestræbt sig efter, at deres mini PC'er skal være ideele til streaming af dine ynglings film og serier. Derfor er de selvfølgelig ikke gået ned på kvaliteten og har integreret Full HD eller 4K streaming i deres mediecentre. 

 • Der er en mini PC, som passer til dit temperament 
  Skal du kun bruge din Tronsmart mini PC til at se netflix på dit tv? Eller ønsker du, at kunne spille krævende spil eller tilslutte mini PC'en direkte til en ekstern skærm og bruge den som en computer? Ligegyldigt dit formål, så er der en mini PC til dig! Tronsmart har fremstillet mediecentre med forskellige CPU, GPU, RAM, GB, så der er en bred samling af mini PC'er.

 • Ikke kun Android layout - Tronsmart har også Windows Medie Centre
  Er du ikke helt ferm til Android styresystemet eller er du bare mere til Windows layout? Tronsmart har også udviklet en serie af Windows mini PC'er. Du kan endda uden problemer skifte imellem Windows og Android layout, ved et enkelt klik med en Tronsmart Windwos mini PC. tronsmart mediecenter

 • Kan streame film på halv internet båndbredde / hastighed
  Er du ikke bekendt med udtrykket "internet båndbredde" så vil det kort sagt sige, at næsten alle Tronsmart mini PC'erne kun behøver den halve internet hastighed for at kunne streame film og serier på nettet. 
  Har du en langsom eller ustabil forbindelse, vil en Tronsmart mini PC derfor være et perfekt match for dig!

 • Ikke kun et tv Mediecenter
  Grænsen for hvad du kan bruge en Tronsmart mini PC er endnu ikke nået, men hvis du troede at det blot er et mediecenter til tv, så bliver du overrasket. De helt store Tronsmart mini PC'er (både Android og Windows) er så kraftfulde, at du kan sætte dem til ekstern skærm og bruge mini PC'en som en computer.  

 • Stilrent design og funktionalitet
  Ganske enkelt, men utrolig lækkert! Tronsmarts mini PC'er kommer alle i et stilrent design, så du sagtens kan have mini PC'en stående på dit stuebord uden at den fylder og kan nyde at se på den. 
  Nogle af Mediecentrene er så små, at de kan gemmes helt væk bag ved tv'et eller kan gemmes ned i en skuffe. 
  Skulle du ønske at bruge din Tronsmart mini PC til arbejde, så er den let at pakke ned i tasken og have med på farten. 

 • Løbende opdateringer med forbedringer
  Du skal ikke være bange for at din Tronsmart mini PC går hen og bliver forældet lige med det samme. Præcis som med en telefon, kommer der løbende opdateringer til Tronsmarts Medie Centre med forbedringer og opdateringer.