Trådløse tastature og mus

Trådløse tastature og mus

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende
HvidSort

Se Mere

Trådløs mus

89 DKK

På lager

2 vare(r)

pr. side
Sorter faldende

Hvorfor vælge en Air Mouse? 

Hos Evermart.dk forhandler vi to forskellige slags airmouses'. Den ene er Minix Air Mouse A2 Lite og den anden er Minix Air Mouse M1.
Begge de trådløse airmouses' er fra brandet Minix. Dette er helt bevidst og skyldes at Minix er enormt dygtige indenfor udvikling af disse typer af fjernbetjeninger, og vi derfor ved at vores kunder er i sikre og gode hænder, med en Minix Air Mouse.
Både Minix Airmouse M1 og Minix Airmouse A2 har indbygget gyro styring - det vil sige at istedet for at skulle sidde og bakse rundt med en computermus eller lignende, så vil Air Mouse fjernbetjeningen følge din hånds mindste bevægelse. Det giver dig derfor en enorm frihed, forenkler- og gør din oplevelse endnu sjovere! Med Gyro styring, har det aldrig været lettere at navigere rundt på skærmen. Vil du fx bruge den sammen med en Android mini PC, skal du blot pege din Airmouse imod tv-skærmen og bevæge din hånd rundt, så vil musen øjeblikkeligt følge din bevægelse. 

airmouse til din android mini pc

Både Airmouse A2 og Airmouse M1 er selvfølgelig udstyret med alle de vigtigste knapper på forsiden. Det indebærer bl.a. en start&stop knap, en HOME knap og volumestyring. Når du bestiller en Air Mouse fårdu ikke blot et redskab, men også en fjernbetjening hvor design og funktionalitet spiller sammen. 

På den største af modellerne, nemlig Minix Air Mouse A2 er der på bagsiden af fjernbetjeningen et komplet tastetur, som du altid har ved hånden! Det er en kæmpe fordel når du skal finde en film på netflix, surfe rundt på nettet eller skrive med en af dine kære på skype. 
Vi har naturligvis andre muligheder for at få et trådløst tastetur, som du kan bruge sammen med en Android mini PC - vi har nemlig en samling af trådløse tasteture.

Trådløse tasteture - Perfekt til din Android mini PC.
Hos Evermart.dk har vi forskellige typer af trådløse tastature som du bl.a kan bruge til din mini PC, Windows computer eller Macbook. 
Et trådløst tastetur vil være en perfekt ledsager til din mini PC, da du slipper for ledninger og begrænsinger. Med et trådløst tastetur kan du istedet frit navigere på din Android mini PC direkte fra sofaen, sengen eller køkkenet. 
Stortset alle tasteturene har op til 10 meters rækkevide. Vores Logitech K400 trådløse tastatur er i fuld størrelse, som ethvert andet pc tastetur. Er du mere til et smart og mindre tastetur, er vores I8 trådløse mini tastetur, et kanon bud og let anvendeligt!  

 

Du kan vælge at købe et trådløst tastatur eller trådløs computer mus seperat eller købe begge dele samlet. Vores priser er nogle af de billigste på markedet, for at sikre dig en god handel og muligheden for at købe en mus ogtastatur samlet. 

En smart og effektiv måde at styre din Android mini PC er med en Ípega gamepad, som fungere som en playstation controller og som du både kan bruge til at spille spil på din smartphone, men også til at spille på din Android mini Pgamepad til din smartphoneC.

Et trådløst tastatur eller trådløs mus forbindes via en lille usb pind, som sættes direkte i din Android mini PC.

 

Vi forhandler også bluetooth GamePads til smartphone og iPhone, fx vores Ipega Gamepad V3.0, som kan bruges til at spille de fleste af dine ynglings spil til din smartphone, men som også kan tilsluttes og bruges sammen meden android mini pc.