Tilbehør til Zaco Robotstøvsuger

  • Børster til Zaco Robotstøvsuger

    Børster til Zaco Robotstøvsuger

  • Filter til Zaco Robotstøvsuger

    Filter til Zaco Robotstøvsuger

  • Dørtrinsrampe til Zaco Robotstøvsuger

    Dørtrinsrampe til Zaco Robotstøvsuger

Alt udstyr til alle Zaco Robotstøvsugere

Du ved helt sikkert, hvor drænende det er at komme hjem til et møgbeskidt hjem efter en lang dag på arbejdet. Det er så træls at komme i tanke om, at du både skal have gjort rent og lavet mad, inden du velfortjent kan smække benene op i sofaen og slappe af. Heldigvis kan du med din Zaco-robotstøvsuger sætte den daglige rengøring på autopilot, så du i stedet kan bruge din værdifulde fritid på tiltrængt afslapning i sofaen.

Zaco - en alsidig og nem robotstøvsuger

Zaco-robotstøvsugere fås i mange forskellige modeller, størrelser og prisklasser. Fælles for dem alle er dog, at de leverer fejlfri og lydsvag støvsugning på alle slags overflader - det være sig bl.a. laminat, parket, fliser, tæpper og træ. Støvsugerne når ud i alle hjørner, og med indbyggede infrarøde sensorer kan du været forsikret om, at hverken dine møbler eller din sovende hund tager skade, når støvsugeren arbejder. Skulle du have glemt at rydde gulvet for træningsudstyr eller puslespil, så manøvrerer Zaco-støvsugeren helt automatisk uden om; du slipper altså både for støvsugning og støvsugnings-relaterede bekymringer.

Tjek børster og filter - så undgår du kedeligt dobbeltarbejde

Når du har en robotstøvsuger, så er det enormt vigtigt, at støvsugerens børster på undersiden altid er 100% intakte. Skulle det ske, at én eller flere børster går i stykker eller falder af, så vil støvsugerens rengøringsevne falde markant. Med andre ord giver det altså slet ingen mening at have en robotstøvsuger, hvis ikke du vedligeholder børsterne. Dette gør du bedst ved at tjekke børsternes tilstand hver gang, du udskifter støvsugerens filter. Begge dele kan du sagtens selv gøre, og du finder både filtre og børster i kataloget ovenfor.

Støvsugerens filter bør du skifte mindst én gang hvert halve år. Et tilstoppet filter vil ligesom den defekt børste nedsætte støvsugerens ydeevne, og i værste tilfælde kan det forårsage overophedning. En effektiv vedligeholdelse af din robotstøvsuger indebærer altså to ting:

  1. Udskift filteret mindst én gang hvert halve år

  2. Sørg for at børsterne altid er intakte

Billigt Zaco-udstyr med lynhurtig og gratis levering på Evermart.dk

Her på Evermart.dk hader vi også at støvsuge, og derfor tilbyder vi selvfølgelig fri fragt samt dag-til-dag-levering på både filtre og børster til din Zaco-robotstøvsuger, så du slipper for at støvsuge allerede i morgen!