Tilbehør til Apple AirTag

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    AirTags (53)
  2. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (8)
  3. checkmark
    Cykel (6)
  4. checkmark
    Kat (3)
  5. checkmark
    Hund (3)
  6. checkmark
    AirPods 1 / 2 (2)
  7. checkmark
    GoPro Hero 9 Black (1)
  8. checkmark
    Saphe MC (1)
  9. checkmark
    Saphe One  (1)
  10. checkmark
    Saphe Drive  (1)
  11. checkmark
    Ooono (1)
  12. checkmark
    GoPro Hero 12 Black (1)
  13. checkmark
    AirPods Pro (2. gen) (1)
  14. checkmark
    GoPro Hero 11 Black Mini (1)
  15. checkmark
    GoPro Hero 11 Black (1)
  16. checkmark
    GoPro Hero 10 Black (1)
  17. checkmark
    GoPro Hero 7 (1)
  18. checkmark
    GoPro Hero 8 Black (1)
  19. checkmark
    AirPods Pro (1)
  20. checkmark
    GoPro Hero 6 (1)
  21. checkmark
    GoPro Hero 5 Session (1)
  22. checkmark
    GoPro Hero 5 (1)
  23. checkmark
    GoPro Hero 4/Silver/Black (1)
  24. checkmark
    GoPro Hero 4 Session (1)
  25. checkmark
    GoPro Hero 3+ Silver/Black (1)
  26. checkmark
    GoPro Hero 3 Silver/Black (1)
  27. checkmark
    GoPro Max (1)
  28. checkmark
    GoPro Hero Session (1)
  29. checkmark
    GoPro Fusion (1)
  30. checkmark
    GoPro 5 Session (1)
  31. checkmark
    GoPro 2 (1)
  32. checkmark
    DJI Osmo Action (1)
  33. checkmark
    Saphe One+ (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (32)
  2. checkmark
    Hvid (24)
  3. checkmark
    Sølv (12)
  4. checkmark
    Blå (6)
  5. checkmark
    Mørkeblå (5)
  6. checkmark
    Rød (5)
  7. checkmark
    Mørkegrøn (5)
  8. checkmark
    Brun (4)
  9. checkmark
    Guld (4)
  10. checkmark
    Grøn (4)
  11. checkmark
    Orange (4)
  12. checkmark
    Lilla (3)
  13. checkmark
    Pink (3)
  14. checkmark
    Gennemsigtig (3)
  15. checkmark
    Lyserød (2)
  16. checkmark
    Multifarvet (2)
  17. checkmark
    RosaGuld (2)
  18. checkmark
    Lysegrøn (2)
  19. checkmark
    Mørkegrå (2)
  20. checkmark
    Beige (2)
  21. checkmark
    Lysebrun (2)
  22. checkmark
    Sort / Hvid (1)
  23. checkmark
    Rosa (1)
  24. checkmark
    Rød/Sort (1)
  25. checkmark
    Blomster (1)
  26. checkmark
    Gul (1)
  27. checkmark
    Grå (1)
  28. checkmark
    Rød / Blå (1)
  29. checkmark
    Mørkebrun (1)
  30. checkmark
    Selvlysende (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Stort udvalg af tilbehør til Apple AirTags

Apple AirTags er små batteridrevet sporingsenheder som du kan sætte på din taske, i dit nøglebundt eller på hvad end du ikke vil miste. Sporingsenheden kommer frem på Appen ”Find” som mange Apple brugere i forvejen gør brug af når de skal finde en telefon, en MacBook eller et par AirPods som er blevet væk.

AirTags er Apples bud på de populære nøglefindere som de fleste af os render rundt med i dag. Alle har prøvet at miste nøgler, en pung eller noget helt tredje og har brugt flere timer på at lede efter genstanden. Heldigvis så kommer trackeren dig til undsætning og sørger for at du nemt kan finde dine genstande igen. Med Airtags kan du nemt og hurtigt finde din genstand hvis den er blevet væk i hjemmet eller et sted i nærheden af dig. Du kan bruge din iPhone til at lede efter dine ting. Få dit AirTag til at sige en lyd når du leder, så bliver den meget nemmere at finde. Du kan også gøre brug af en form for tampen brænder, hvor din iPhone viser hvor mange meter du er væk fra din mistede genstand. Så kan du se på din telefon om du går tættere eller længere væk fra det du har mistet.

Det er slut med at lede febrilsk efter de vigtigste ting i dit liv hvis du påsætter et smart AirTag. Enheden er under 3,2 cm i diameter og kan derfor nemt ligge i lommen i en pung eller sættes på dit nøglebundt via en nøglering. Har du mistet en genstand langt væk fra hjemmet, er Apple AirTag også til stor hjælp! Mange andre nøglefindere og sporingsenheder kan kun bruges hvis du er indenfor en 10 meters radius af det du har mistet, men Apple sørger for at du nok skal finde det du har mistet, uanset hvor det er!

AirTags bruger hele netværket af iPhone til at lokalisere dine ting, men bare rolig, det hele er anonymt og krypteret. Melder du en genstand savnet via ”Find” Appen vil andre enheder i nærheden af dit AirTag sende placeringen af genstanden, du har mistet. De telefoner der går forbi din ejendel vil ikke vide at der er noget glemt i nærheden, de sørger blot for at sende beskeden videre til dig.

Hvis nogen opholder sig sammen med en af dine nøglefindere i længere tid, uden at du er i nærheden, vil de dog få en besked på deres telefon om at der er en sporingsenhed tæt på dem. Dette er en sikkerhed mod uønsket sporing og at folk sætter AirTags på andres genstande for at kunne følge med i hvor de befinder sig.

Forskelligt tilbehør til Apple AirTag

Har du et Apple AirTag skal du naturligvis også have alt det rigtige tilbehør. Det rigtige tilbehør dækker over alt det du kan bruge til enheden, men omfatter mest covers, nøgleringe og nye batterier så du kan holde liv i dine sporingsenheder. Her på siden har vi samlet alt det udstyr,  som du kan få brug for når du bruger din sporingsenhed. Tag blot et kig i kataloget og find lige det du mangler!

Vi sørger for altid at have et kæmpe udvalg af tilbehør. Ikke alle har samme smag i covers med mere. Vi sørger for at du altid har en masse udstyr at vælge imellem så du kan finde frem til lige det du gerne vil have. 

Når du leder efter nyt tilbehør til Apple AirTags kan det oftest opdeles efter tilbehør du bare SKAL have, og tilbehør der er fedt at have. Det mest nødvendige udstyr er naturligvis batterier. Uden et nyt batteri vil din sporingsenhed ikke længere kunne bruges. Heldigvis er batterierne hverken dyre eller svære at udskifte. Tilbehøret dækker også over covers og nøgleringe som sørger for at du kan sætte din enhed lige der hvor du gerne vil. 

Tilbehør dækker over alt det du kan få brug for til din enhed, uanset hvor vigtigt det er. Med det rette  tilbehør kan du spore lige det du gerne vil, og på den helt rette måde . Find lige netop dét batteri, dét etui eller måske dén strop du har brug. Vi. Har alt hvad du kan få brug for af Apple AirTag tilbehør, selv klæbepuder der gør at du kan montere din sporingsenhed lige der hvor du gerne vil.

Det bedste tilbehør er klart en form for Etui. Selvom du slet ikke rigtig bruger dit AirTag i dagligdagen, betyder det ikke at din enhed skal snydes for et fedt cover. Har du altid dit Apple AirTag hængende i nøglebundtet kan du med fordel vælge en fed nøglering som giver din sporingsenhed mere liv.

Find frem til lige det udstyr du har mest brug for ved at tage et kig her på siden. Vi har samlet alt det du kan få brug for dine Tags, så skal du ikke lede flere forskellige steder. Ovenfor finder du covers, nøgleringe, batterier og klæbepuder.. Uanset hvad du står og mangler af tilbehør til Apple AirTag så finder du det helt sikkert her hos evermart.dk.

Smarte covers til Apple AirTags i mange designs

Ikke alle AirTags skal sættes på en nøgleringe eller rundt om stroppen på en rygsæk. Derfor har vi udvalgt et hav af forskellige produkter som sørger for at du kan placere dit AirTag lige der hvor du vil. Med det rette etui kan du sætte din enhed fast bag på en fjernbetjening, på dit headset eller noget helt tredje helt uden problemer. Vores covers er nemme at påsætte, og så er de utrolig tynde så den i forvejen lille sporingsenheder ikke kommer til at fylde meget mere. 

Når du skal finde dit nye Etui tilApple Airtag tilbehør Apple AirTag skal du tænke på hvor du gerne vil have enheden til at sidde. Airtags er lavet til altid at sidde det samme sted. Og du skal egentlig kun have fat i sporingsenheden når du skal udskifte batteriet. Det betyder også at du ikke nødvendigvis skal have et cover som ofte kan tages af. Med vores silikone covers bliver din sporingsenhed sat sikkert fast på lige den genstand du ønsker. Coveret sørger for at klæbe godt, men efterlader naturligvis ikke mærker når du engang skal have coveret af. Du skal dog slet ikke have coveret af for at udskifte batteriet i dit AirTag så bliver silikonen ikke skadet eller grim kan det godt blive siddende i lang tid.  

Det kan også være at du leder efter et cover som ikke skal sidde fast noget bestemt sted. Skal dit AirTag bare smides i lommen på en pung eller lignende, vil et cover stadig være en super god ide! Med et etui er du sikker på at enheden ikke får stød eller slag som skader den, og så får din sporingsenhed heller ikke en masse skrammer. Bare fordi at du ikke skal se på dit AirTag hele tiden, betyder det ikke at du ikke også kan passe godt på det. Apple AirTag er lavet til at kunne holde utrolig lang tid, og du kan sørge for at din enhed ikke går i stykker på grund af tab eller skader ved at huske at sætte det i et cover.

Nøglering til Apple AirTags

Nøgler eller taske er nok noget af det der bliver væk for de fleste af os oftest. Med en nøglering kan du være sikker på at du altid finder dine vigtige genstande igen, også uden at du skal lede efter dem i evigheder. Skal du have dit AirTag siddende i dit nøglebundt kan du også med fordel vælge en nøglering i en fed farve, et lækkert materiale eller i et design som du er fan af. Med et AirTag blandt nøglerne kommer du dagligt til at se dit AirTag og coveret der omslutter det, og du skal derfor naturligvis vælge lige det etui, du helst vil have. 

Her på siden har vi et stort udvalg af nøgleringe i mange forskellige varianter, så kan du vælge lige den model du bedst kan lide. Uanset om du vil have en farverig nøglering eller en mere klassisk holder i læder, så har vi sikkert lige det du leder efter! Apple AirTags er måske ”bare” en sporingsenhed, med det betyder ikke at du skal snydes for alt det fede udstyr, som man kan få.

Apple AirTag Batterier

Når du skal have fat i et nyt batteri til Apple AirTag skal du heldigvis ikke lede længe. I modsætning til alle andre Apple enheder, har AirTags et udskifteligt knapcellebatteri som kan holde strøm i helt op til et år. Det betyder at du aldrig skal oplade din enhed, du skal blot sørge for at udskifte batteriet når din enhed beder om det. S

om sagt er det heller ikke noget der skal gøres ret ofte, men når det er på tide, er det selvfølgelig vigtigt at du har et nyt batteri klar. Batteriet er nemt at udskifte, og så koster et nyt batteri ikke det hvide ud af øjnene. Enhederne bruger et helt klassisk CR2032 knapcellebatteri som du også finder i et hav af andre enheder der skal kunne holde strøm i lang tid af gangen. Batteriet sørger for at du kan spore din enhed samt at dit AirTag kan udsende en lyd når det bliver væk. Jo oftere du sporer og udsender lyde via dit AirTag, jo kortere vil batterilevetiden naturligvis også være. Men frygt ikke, for selv ved hyppigt brug af dit AirTag er der langt mellem udskiftningerne af batteriet.

AirTags Tilbehør hos Evermart.dk  

Her på siden har vi samlet alt det udstyr, du kan få brug for. Uanset om du leder efter et nyt cover, en nøglering eller et batteri så finder du det her hos evermart.dk. Ved du lige præcis hvad du er på jagt efter kan du gøre brug af ikonerne øverst på siden. Du kan også tage et kig i kataloget her på siden og se alt det vi tilbyder til netop din sporingsenhed. Finder du lige det du mangler kan du modtage det allerede i morgen! I har nemlig altid dag-til-dag levering når du bestiller tilbehør som er på lager. Du skal blot sørge for at bestille indenfor vores åbningstider og så kan du vælge at få leveret din pakke allerede i morgen.

Ved du lige hvilket tilbehør du er på jagt efter kan du med fordel bruge ikonerne øverst på siden. Leder du efter en ny nøglering, et cover eller måske et nyt batteri kan du blot klikke ind på lige det du skal have fingrene i. Når du klikker dig videre ind i vores Apple AirTag tilbehør er du sikker på at du kun ser lige det udstyr du gerne vil have, så skal du ikke scrolle igennem en masse covers hvis du kun er på jagt efter nye batterier, og omvendt.