TicWatch S2

 • Remme til TicWatch S2

  Remme til TicWatch S2

 • Oplader til TicWatch S2

  Oplader til TicWatch S2

 • Skærmbeskyttelse til TicWatch S2

  Skærmbeskyttelse til TicWatch S2

 • Opbevaring til TicWatch S2

  Opbevaring til TicWatch S2

1 til 12 ud af 40

 pr. side

1 til 12 ud af 40

 pr. side

TicwatchS2TicWatch S2 - Uret til enhver outdoor aktivitet!

Med TicWatch S2 henvender Mobvoi sig nu også til ekstremsportsudøvere, surfere, roere - you name it, they got it. S2 er spækket med lækre højteknologiske features som indbygget GPS med globalt satellitsystem, 24 timers puls- og hjertemåler og forudindstillede sportstilstande alt efter aktivitet. TicWatch S2 kører på Android-systemet Wear OS og understøtter blandt andet Google Play og Google Assistant, og så er det udstyret med den kraftfulde Qualcomm Snapdragon 2100 teknologi.

Dette smartwatch er designet i materialer så modstandsdygtige og slidstærke, at de opfylder kravene til udstyret i det amerikanske militær. Det omfatter både vandtæthed, stødabsorbtion og støvtæthed - S2 er vandtæt helt ned til 50 meter, så du kan gå i bad, svømme eller windsurfe uden den mindste bekymring. Det robuste ydre gør TicWatch S2 til en helt fantastisk sportsmakker, der ikke bare hjælper dig med at holde styr på dine fremskridt, men også dit helbred. TicWatch er til den seriøse sportsudøver i det fri - men indeholder også alle de basale aktivitetstracker-funktioner, som enhver kan have gavn af i hverdagen.

TicWatch S2 er et seriøst smartwatch, og det er vores udvalg af tilbehør også. Her på siden finder du slidstærke siliconeremme, hærdet beskyttelsesglas så stærkt som panser og alle de ekstra opladere, du kan drømme om - for er der én ting, der er sikkert, så er det, at man aldrig må gå ned på udstyr, når man bevæger sig rundt i det fri!