TicWatch Pro

 • Remme til TicWatch Pro

  Remme til TicWatch Pro

 • Oplader til TicWatch Pro

  Oplader til TicWatch Pro

 • Skærmbeskyttelse til TicWatch

  Skærmbeskyttelse til TicWatch

 • Opbevaring til TicWatch Pro

  Opbevaring til TicWatch Pro

1 til 12 ud af 42

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 ud af 42

pr. side
Sorter faldende

htwrgeqTicWatch Pro - ultrahøj performance på lang batteritid

TicWatch Pro udmærker sig fra de øvrige modeller i serien ved at kunne levere en ultrahøj performance og samtidig garantere en batterilevetid på helt op til 30 dage på en enkelt opladning. Pro-modellen har to forskellige skærme - en til hver indstilling, og du kan vælge mellem aktivitetstracker-funktionen, der sparer strøm, og performance-funktionen, der udnytter den kraftfulde processor indeni til fulde.

De to skærme ligger ovenpå hinanden i den minimalistiske urkasse. Den nederste skærm er en AMOLED smart-skærm styret af Googles Wear OS-system, og når uret er sat i smart-tilstand, er det denne skærm, der bliver brugt. Den øverste skærm er en almindelig LCD-skærm, som bliver brugt i standard-tilstand. Uanset hvilken indstilling, du sætter uret i, vil du altid have alle dine klassiske aktivitetstracker funktioner lige ved hånden - enten som interaktive grafikker og målinger i farverigt smartwatch-design, eller som informationer på et digitalt display.

TicWatch Pro er uden tvivl producenten Mobvois flagskib, og prisen på 1.950,- er bare med til at understrege, at det er et ur, det kinesiske firma er særligt stolte af. TicWatch Pro viser Mobvois visioner for deres fremtidige smartwatches, og der er en hel del at glæde sig til.