TicWatch E2

  • Remme til TicWatch E2

    Remme til TicWatch E2

  • Oplader til TicWatch E2

    Oplader til TicWatch E2

  • Skærmbeskyttelse til TicWatch E2

    Skærmbeskyttelse til TicWatch E2

1 til 12 af 42

pr. side
Sorter faldende

1 til 12 af 42

pr. side
Sorter faldende

ticwatchE2TicWatch E2 - uret til løb og svømning

TicWatch E2 er kinesiske Mobvois bud på et svømmeur til en overkommelig pris. Som de øvrige modeller i TicWatch-serien er E2 ligeledes et middelklasse-smartwatch i forhold til pris og funktionalitet. Det indeholder alt, hvad en aktivitetstracker skal indeholde, og rummer derudover en lang række funktioner specifikt til svømning og løb. Derfor er uret selvfølgelig vandtæt helt ned til 50 meter, så du kan tage det med i svømmehallen eller i havet.

TicWatch E2 har indbygget GPS, så du kan tracke din løbe- eller svømmerute og få alle detaljer om din præstation undervejs. Uret bruger det velkendte Wear OS-styresystem fra Google, og derfor er det også kompatibelt med de fleste Google-apps som eksempelvis Google Assistant. Desuden kommer TicWatch E2 med en række automatisk indstillede målere alt efter aktivitet, så du kan gå direkte i gang med træningen så snart du modtager uret. 

TicWatch E2 er et smartwatch til amatørsvømmeren såvel som den professionelle svømmer, og her på siden har vi samlet et stort udvalg af forskelligt tilbehør til TicWatch E2, som du og dit ur kan få glæde af i hverdagen - og ved særlige lejligheder. Filtrér efter ekstra remme, opladere eller skærmbeskyttelse, alt efter hvad du mangler.