TicWatch C2

C2TicWatch C2 - GO DIGITAL!

TicWatch C2 er til dig, der elsker digitalisering, og ikke kan få nok af digitale funktioner. I TicWatch har man proppet så mange funktioner som muligt, så du har alle dine nødvendigheder digitalt. Derfor er C2 også udstyret med en NFC chip, så du kan bruge Google Pay og betale direkte fra dit smartwatch. Glem alt om at medbringe mobil, pung og huskesedler - med TicWatch C2 har du det hele på armen!

TicWatch C2 er styret af Googles Wear OS-system, der giver dig fri adgang til funktioner som Google Assistant og Google Play-butikken. Smartwatchet har selvfølgelig indbygget GPS og en lang række standard aktivitetstracker-funktioner, så du kan holde øje med din fysiske aktivitet både nat og dag. Mål din puls og tæl dine skridt og gem alle dine data lige ved hånden.

Som det første i serien af TicWatches, kommer TicWatch i to forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der er pænest og mest behagelig på dit håndled. Men ud over størrelsen er urene helt ens, og TicWatch C2 henvender sig både til mænd og kvinder. Med en udsalgspris på omkring 1.500 kr. er C2 et af de mere højrangerende og avancerede TicWatches, men du kan være helt sikker på at få noget for pengene. Overvejer du at få fingrene i TicWatch C2 - eller har du måske allerede købt det - så finder du her på siden et kæmpe udvalg af tilbehør til både 18mm-versionen og 20mm-versionen.

TicWatch C2 findes i sort, guld og platin, og uret er netop designet med henblik på, at du skal kunne skifte dit design, så det altid passer til dig. Derfor kan både remme og urskiver udskiftes nemt og enkelt!