Tastatur & Mus til PS4 Fortnite

Vis filtre
Filtre
Passer til
 1. checkmark
  Windows bærbar computer & stationær (42)
 2. checkmark
  Bærbar PC Acer (34)
 3. checkmark
  Bærbar PC Asus (34)
 4. checkmark
  Bærbar PC Dell (34)
 5. checkmark
  Bærbar PC HP (34)
 6. checkmark
  Bærbar PC Lenovo (34)
 7. checkmark
  Bærbar PC MSI  (34)
 8. checkmark
  Bærbar PC Packard Bell (34)
 9. checkmark
  Bærbar PC Samsung (34)
 10. checkmark
  Bærbar PC Siemens (34)
 11. checkmark
  Bærbar PC Sony (34)
 12. checkmark
  Bærbar PC Toshiba (34)
 13. checkmark
  Bærbar PC Universal (34)
 14. checkmark
  Macbook Air 13" (A1369 / A1466) (33)
 15. checkmark
  "Den gamle" Macbook Pro 15" (33)
 16. checkmark
  Macbook Pro Retina 15" (33)
 17. checkmark
  Macbook Pro 13"  (33)
 18. checkmark
  Macbook Pro Retina 13" (33)
 19. checkmark
  Computer 15" (33)
 20. checkmark
  Computer 13" (33)
 21. checkmark
  Playstation 4 (11)
 22. checkmark
  Playstation 4 Pro (11)
 23. checkmark
  Playstation 4 Slim (11)
 24. checkmark
  Playstation 5 (11)
 25. checkmark
  Xbox One (11)
 26. checkmark
  Xbox One S (11)
 27. checkmark
  Playstation 5 Digital Edition (11)
 28. checkmark
  Passer ikke til noget (husk at blokere) (1)
 29. checkmark
  Playstation 3 (1)
 30. checkmark
  1 - Outlet (1)
Farve
 1. checkmark
  Sort (39)
 2. checkmark
  Hvid (22)
 3. checkmark
  Regnbue (6)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Fortnite PS4Fortnite på PS4

Fortnite blev udgivet i 2017 og har siden da været et af de mest populære spil på marked. Fortnite er gratis at downloade og kan spilles på et hav af forskellige platforme. Spillet er ikke kun polært at game, men også et af de mest streamede og sete på tjeneste såsom YouTube og twitch. Fortnite er naturligvis også et af de mest spillede spil på PS4 og med god grund. Battle royal aspektet i et First Person Shooter game er utrolig attraktivt for de fleste. Derudover kan man også bygge i Fortnite hvilket adskiller sig fra mange andre af de lignende spil. Som regel spilles Fortnite på PS4 med controller, men du kan faktisk også bruge tastatur og mus. Fortnite til PS4 er et af de spil, der understøtter navigation med mus og tastatur. Derfor kan du koble et gaming tastatur og en gaming mus til din konsol og styre spillet derfra. Flere gamere foretrækker en mus til skydespil, når de skal præcisere sigtekornet, og heldigvis behøver man ikke investere i en dyr gaming PC for at få lov til det. Hvis du foretrækker at spille Fortnite på din PS4 kan du nemlig skifte mellem controller og tastatur & mus som det passer dig.  

Ikke alle spil understøtter tastatur og mus

Hvis du gerne vil spille med tastatur og mus til PS4 skal du først tjekke om dit yndlingsspil rent faktisk kan spille smed keyboard. Ikke alle spil understøtter keyboard og mouse, og det er meget forskelligt fra spil til spil. Fortnite er dog et af de spil der giver dig fri mulighed for at bruge tastatur og mus. Når dit PS4 udstyr er tilkoblet har du mulighed for at keybinde og andet direkte i dine settings inde i spillet. Vi anbefaler selvfølgelig at du tjekker om dit yndlingsspil kan spille smed keyboard og mouse så du ikke investerer i en masse fedt udstyr uden at kunne få ordentligt brug for det. Har du også en Gaming PC kan du med fordel bruge tastatur og mus derfra, da du så er mere vant til netop det tastatur. Alle keyboards og mus er forskellig, men har du ikke lyst til at slæde dit udstyr frem og tilbage mellem din PC og konsol kan du også finde et helt nyt sæt i topkvalitet her på siden.

Controller vs Keyboard PS4 FortniteTastatur og mus vs Controller

Diskussionen over om controller eller tastatur og mus til Fortnite er bedst, er en kamp som de fleste gamere kender. Der er fordele og ulemper ved det hele, så det handler ofte om hvad der passer bedst til dig. ER du vant til at spille på din computer og kender du det med spille på et keyboard vil den version nok være bedst for dig, men en har du altid spillet med en controller så vil du nok være bedst med den i hånden. 

Mange mener dog at du får nemmere ved at aime hvis du bruger en mus til PS4 Fortnite end med en controller. Med tastatur og mus til Fortnite har du mere kontrol over præcis hvordan du bevæger dig og hvor du aimer, men med controller får du dog en smule hjælp med auto-aim hvis det ikke er noget du er så god til. Vælger du at spille PS4 fortnite med tastatur og mus har vi samlet et udvalg af fedt PlayStation udstyr her på siden som du får brug for. 

Når du spiller med mus og tastatur til PS4 skal du naturligvis også have en musemåtte. Gaming musemåtter fås i alle størrelser og med fede designs, du skal blot vælge den model der passer bedst til idg. Bruger du store armbevægelser når du gamer kan du med fordel vælge en xl musemåtte, men har du ikke så meget plads på dit skrivebord kan du også sagtens bruge en mindre version. Det vigtigste ved en musemåtte er bare at den giver din mus et godt underlag så din mouse reagerer som den skal. En dårlig musemåtte kan faktisk betyde at din mus bliver svære at styre, og så kan det være en af grundene til at du ikke vinder.

Sådan bliver du god til Fortnite med keyboard and mouse

Er du ikke vant til at game på et tastatur og med en mus til Ps4 kan det godt tage lidt tid at vænne dig til det. Et af de største forskelle er naturligvis at du nu skal gøre brug af et helt keyboard og en mus i modsætning til bare en controller. Første gang du sætter dit tastatur til PS4 op, skal du også beslutte dig for hvilke keybinds du gerne vil have. Når du spiller på tastatur, har du naturliges mange flere knapper at trykke på end på en controller, og du skal vælge hvilke taster du gerne vil bruge til alle de forskellige actions du kan lave i Fortnite. Keybinding er meget forskellige fra person til person, så det handler bare om at få fingerende på tasterne og finde ud af hvilke knapper der er mest naturlige for dig at trykke på. Det samme gælder for sensitivteten af din mus, det er nemmest bare at prøve sig frem og finde ud af hvad der passer bedst til dig.

Det bedste du kan gøre, er faktisk bare at bruge et par timer i creative. Går du direkte i solo eller lignende vil du højst sandsynlig bare blive dræbt med det samme uden at du får lov til at prøve dit PS4 tastatur af. Creative giver dig mulighed for at teste alle dine taster, og så kan du øve dig helt frit. I creative kan du blive god til at aime, bygge og meget andet så du kan blive vant til hvilke taster du skal trykke på hvornår, samt hvor meget du skal flytte på din PS4 mus. Du kan også spille 1 V 1 med dine venner for at blive endnu bedre mod fjender. 

Tilkobling af Tastatur og Mus

Det er faktisk utrolig nemt at tilslutte et gamer tastatur til PS4. Alle vores gamer mug og tastatur til PS4 er plug and play, hvilket betyder at du blot skal sætte USB stikket i og så er du klar til at game. Det eneste sted du skal være OBS er hvis du har en PS4 Slim. Slim konsollen har nemlig ikke særlig meget plads rundt om selve USB-indgangene og har du en mus med en større klods, kan den ikke sættes i. Ellers tager det blot få minutter for dig at gå fra den klassiske PS4 controller og over til gaming mus og gaming keyboard.

Transformer din Konsol til en PC

Ps4

Når du spiller mus og tastatur til PS4 Fortnite er det næsten som at spille på en PC. Konsollen bliver omdannet til computer, dit TV bliver din monitor og du bruger alt det samme udstyr som en hver anden PC gamer gør. 

Når du tilslutter mus og tastatur til PS4 skal du genoverveje dit setup. Et normalt gaming setup til PS4 er naturligvis ikke lavet til at du skal sidde med hænderne på et tastatur og mus, men derimod en controller. Vi du gerne blive rigtig god til at game med keyboard and mouse skal du have dit TV eller din monitor op og stå på et skrivebord eller et gaming bord. Det er vigtigt at du sidder godt når du gamer med tastatur og mus, sætter du blot dit nye PlayStation udstyr på sofabordet kommer du til at skulle sidde lang tid i en ukomfortabel position, og du bliver faktisk dårligere til at game af det! Ret ryggen og opstil dit nye PS4 setup som ethvert andet til gaming PC. Du behøver ikke bruge utrolig mange penge eller tid på det, så længde du bare har et skrivebord og en god gaming stol at sidde i, er du klar til at spille. 

Finder du ud af Keyboard og mouse til PlayStation er vejen frem for dig kan du jo begynde at gøre dit Setup endnu federe. Du kan eventuelt sætte en masse fede RBG lys op, og få nogle lækre gaming ting til PS4 der sørger for at dit setup ser federe ud, og du har det sjovere når du spiller. Vi har naturligvis også alt til PlayStation 4 Setup her på Evermart.dk.