SUP tilbehør

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Fedt tilbehør til Stand Up Paddle / SUP Paddleboard til SUP

SUP eller Stand Up Paddle er blevet mere og mere populært! En sjov sport, fritids eller ferie aktivitet der både giver god motion og træner balancen. Sporten går ud på at finde balancen på et SUP board og derefter padle sig frem. Der findes to forskellige former for SUP boards - oppustelig SUP boards og hard boards. Oppustlige boards er super praktiske, fordi de ingenting fylder og er nemme både at have opbevare og transportere. Oppustelige SUP boards er langt mere holdbare og kan godt tåle, at du støder ind i noget, uden at den bliver bulet eller får ridser - som de klassiske hard boards hurtigt kan få. 

Når du skal stå på SUP er det ikke nok, at du har dit SUP board, du skal også have fat i det helt rigtige SUP udstyr og tilbehør! Der er flere ting der er helt essentielle når det kommer til SUP. Du kommer f.eks ikke langt uden en paddel eller pumpe. Uden pumpe kan du ikke puste dit oppustlige SUP board op og uden SUP paddel kommer du ingen steder. Sejler du i bøjler er det vigtigt, at have en leash line, hvis du ikke vil miste dit SUP board. Med en Leash line rundt om anklen eller knæet er du sikker på ikke at miste dit board, hvis du ryger i vandet. Udover essentielle ting, er der også “nice-to-have” produkter til SUP - det er eksempelvis universal lim til at lappe huller på dit SUP board på en hurtig og nem måde. 

Hvis du også har fået øjenene op for SUP eller måske endda har gjort det i lang tid, så skal du kigge med her. Hos Evermart sælger vi nemlig alt det SUP tilbehør som du får brug for. Med det rigtige tilbehør til SUP får du en langt bedre og sjovere oplevelse på vandet. Vi har et stort udvalg af forskelligt tilbehør til dig og din SUP! Du finder alt vores tilbehør til SUP ved at kigge i kataloget lige herover. Uanset om du er professionel eller ny inden for SUP har vi udstyret til dig.