Strømforsyning & Kabler til Xbox Scarlett

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Kabler til Xbox Scarlett - alt, hvad du skal bruge!

Er der noget værre end at mangle strøm? Det er i hvert fald svært at få øje på, når man har sat sig til rette foran sin Xbox Scarlett og er klar til at spille - og så er strømkablet gået i stykker. Er du en ivrig gamer, hører den situation til på listen over ting, der bare ikke må ske. Strømforsyningen er det absolut vigtigste kabel til din Xbox Scarlett, og derfor kan du altid finde det i vores sortiment og få det leveret inden for 24 timer på hverdage. Det samme gælder de øvrige kabler og adaptere i vores sortiment!

Tilslutning til Controller, TV & Tilbehør

Tislutning er ikke særlig avanceret, men det kan hurtigt opleves sådan, når man opdager vældet af forskellige kabler og stiktyper. For at gøre det så simpelt som overhovedet muligt har vi dedikeret en side specifikt til de forskellige kabler, du har brug for eller kan få brug for til din Xbox Scarlett. Vores udvalg omfatter både kablede og trådløse forbindelser, så du kan tilpasse din Xbox Scarlett til dine behov. Ovenfor finder du eksempelvis et HDMI kabel, så du nemt og billigt kan connecte din Xbox Scarlett til dit TV med en stærk forbindelse. Vores sortiment omfatter også oplader kabler til Xbox controllere i både 1 meter, 1,8 meter og 3 meter, så du selv kan bestemme afstanden til der, hvor du sidder - eller vælg en Xbox bluetooth dongle, hvis du vil være helt fri for ledningen! Donglen passer i controllere med jackstik-port og giver din controller og Xbox Scarlett et trådløst signal, så de to er forubundet uden kabel og giver dig helt fri bevægelighed.

Der findes også flere forskellige måder at oplade controlleren på. Du kan eksempelvis vælge en trådløs charging stand, der er en både praktisk og stilfuld løsning med opladning og opbevaring i én. Find den og meget mere her på siden!