Stjernehimmel Lampe / Stjerne projektor med Fjernbetjening & Højtaler

spar 24%

Pris: 329,00 DKK
249,00 DKK Gratis Fragt
Med gratis levering
🔥 Skynd dig! Vi har solgt stk de sidste 24 timer 🔥
...

Køb 2 stk & spar 5% Fedt! Du har sparet 5%

Køb 3 stk & spar 10% Fedt! Du har sparet 10%

Lampen der har taget store dele af verden med storm! Den populære lampe forvandler rummet til en hyggelig stjernehimmel og giver en stemning, som kan bruges i mange forskellige henseender. Lampen er kendt fra TikTok og andre sociale medier, hvor den florerer rundt. Brug den som natlampe og fald i søvn til stjernerne, brug den som hyggelig belysning til en filmaften eller brug den som underholdning på børneværelset - der er uanede af muligheder, det er kun fantasien der sætter grænser.

Denne stjernelampe er ikke kun en lampe! Du kan nemlig også afspille musik via bluetooth, så lampen også fungerer som højtaler. Åben din bluetooth indstillinger på din telefon og connect med lampen. Lampen er derfor en alt-i-en løsning til at give en helt speciel stemning med både musik og lys. Til lampen medfølger der en fjernbetjening, som kan bruges til at styre lyset og musikken.

Lyset i lampen kan lyse i tre forskellige lysstyrker: 30%, 60% og 100%. På den måde kan du skabe en mere rolig og afdæmpet belysning ved sengetid samtidig med at du kan have fuld lysstyrke på, når du har lyst. Lampen lyser i 21 forskellige “mønstre” og farver, som giver dig en masse muligheder af forskellige belysning (se billeder). Desuden har lampen en timer, så du kan indstille hvor længe den skal lyse - smart hvis du bruger den som natlampe. Overordnet set er lampen her noget der skal opleves. Lampen slukker automatisk efter 4 timer, men kan også indstilles til at slukke efter 1 eller 2 timer. Vil du gerne have gang i lampen igen, kan du blot tænde for den med fjernbetjeningen. 


Projekteren skal tilsluttes en USB port eller sættes direkte i et stik via en USB oplader til stikkonakt som kan du finder lige her.


Specifikationer:
Strøm: USB kabel (medfølger)
Fjernbetjening: Bruger 2 x AAA batteri (ikke inkluderet - kan tilkøbes lige her.)
Mål: 13.5 x 13.5 x 10cm


OBS: KØB FLERE OG SPAR: Lamperne sælges også i en pakke med 2 stk. og en pakke med 3 stk.

Pakken indeholder:

1 x Stjerne Projektor med Højtaler
1 x Fjernbetjening

Har du et spørgsmål til produktet?

Ingen spørgsmål endnu. Du kan være den første til at stille et!