Smartwatch

Filtrering

Smartwatch

1 til 36 af 46

pr. side
Sorter faldende
Tilbud Silicone rem til Garmin Vivoactive 3 / Vivomove & Vivomove HR
Hvid Lyseblå Blå Rød Sort
HvidLyseblåBlåRødSort

Se Mere

Silicone rem til Garmin Vivoactive 3 / Vivomove & Vivomove HR

Pris: 99,00 DKK

Specialpris: 89,00 DKK

På lager

Se Mere

Pesaro rem til Garmin Vivomove / Vivomove HR

179,00 DKK
+10 dages leveringstid

Se Mere

Trento rem til Garmin Vivomove / Vivomove HR

259,00 DKK
+10 dages leveringstid

Se Mere

Sportsrem til Garmin Vivomove / Vivomove HR-Sort

99,00 DKK
+10 dages leveringstid

1 til 36 af 46

pr. side
Sorter faldende

Et smartwatch er en perfekt gadget til dig, der lever den aktive livsstil eller bare er bevidst om sundhed og motion. Med et smartwatch, eksempelvis et Garmin Forerunner eller et FitBit Charge 2, på armen, har du ikke bare en skridttæller, men en komplet oversigt over dit fysiske aktivitetsniveau. 
Med et Apple Watch eller et Samsung Gear, har du sågar din kalender, din telefonbog, din musikafspiller og meget mere ved hånden, imens du har et stilrent ur, der udseendemæssigt passer godt ind i det traditionelle ure-look. 

Ikke desto mindre er et smartwatch en oplagt mulighed for at vise din personlige stil. Dette kan du gøre ved at købe en urrem, der passer lige til dig. Er du f.eks. til en læderrem, en stålrem i traditionelt look eller en sportsrem? Det er her du for alvor har muligheden for at sætte et præg på dit smartwatch. 

Samtidig er det vigtigt at have udstyret i orden. Her på siden finder du alt i beskyttelse til dit ur - panserglas og covers, samt kabler og opladere, så du altid har et ur med strøm på - eller hvis du bare gerne vil have en ekstra oplader i bilen eller på kontoret.