OnePlus 3/3T Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

skærmsdfslæfa

Skærmbeskyttelse til OnePlus 3 / 3T

Skærmene på OnePlus 3 og OnePlus 3T er begge 5.5" og har begge en opløsning i fuld HD.Selve OnePlus 3 / 3T er meget glatte at holde om, og derfor kan de sagtens glide ud af hånden. Det vil højst sandsynligt resultere i en flækket skærm, og her i Danmark er det svært at få repareret sin OnePlus 3 / 3T. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du tilføjer et beskyttelsesglas til din OnePlus 3 / 3T. 

Her på evermart.dk finder du desuden skærmrens, som gør din skærm på din OnePlus 3 / 3T helt ren, og fjerne alt snavs og pletter.

Udover skærmrensen finder du forskellige former for skærmbeskyttelse til din OnePlus 3 / 3T. Det drejer sig om to slags beskyttelsesglas, som beskytter skærmen på din OnePlus 3 / 3T. Med et Hærdet Glas får du hele skærmen dækket af et ekstra lille lag glas, som trygt beskytter skærmen på din OnePlus 3 / 3T. Det Hærdet Glas er utroligt stærkt, og det forringer på ingen måde funktionaliteten på din OnePlus 3 / 3T. Med et beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass får du den maksimale skærmbeskyttelse til din OnePlus 3 / 3T. beskyttelsesGlass er et af markedets mest købte beskyttelsesglas til OnePlus 3 / 3T, og det betyder derfor også, at det er et af de mest beskyttende. Vi anbefaler kraftigt, at du enten vælger et beskyttelsesGlass eller et Hærdet Glas som skærmbeskyttelse, da din OnePlus 3 / 3T har stor risiko for at få sin skærm ødelagt eller knust.