Huawei P9 Lite Mini Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P9 Lite Mini (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

panzzzzzzzzSkærmbeskyttelse til Huawei P9 Lite Mini

Huawei P9 Lite Mini er - trods navnet - en forholdsvis stor smartphone. Dét kombineret med en krop i aluminium gør, at den sommetider kan være svær at holde om. Og det kan altså nemt resultere i, at du taber din Huawei P9 Lite Mini. Uden et beskyttelsesglas på din Huawei P9 Lite Mini er der stor risiko for, at skærmen flækker.

Et beskyttelsesglas fungerer som et ekstra lag glas, du lægger oven på skærmen af din Huawei P9 Lite Mini. På den måde er det beskyttelsesglasset, der går i stykker og ikke skærmen på din Huawei P9 Lite Mini. Det er desuden en billig måde at forsikre sig mod at skulle betale for en ny skærm.

Skærmbeskyttelse til din Huawei P9 Lite Mini er essentielt, hvis du ikke ønsker en ridset og flækket skærm. Derfor sælger vi to forskellige slags skærmbeskyttelser i form af et Hærdet Glas eller et beskyttelsesglas til din Huawei P9 Lite Mini. Vælger du et beskyttelsesGlass til Huawei P9 Lite Mini får du et beskyttelsesglas af markedets bedste kvalitet. Det er produceret af den danske virksomhed af selv samme navn, nemlig beskyttelsesGlass. Dog kan du også trygt vælge at købe et Hærdet Glas til din Huawei P9 Lite Mini, da dette beskyttelsesglas også er utroligt stærkt og tager ridser og flænger, som skærmen på din Huawei P9 Lite Mini ellers ville have taget. Hærdet Beskyttelsesglas og beskyttelsesGlass til Huawei P9 Lite Mini er begge gode løsninger, hvis du ønsker skærmbeskyttelse til din Huawei P9 Lite Mini.