Huawei P9 Lite Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P9 Lite (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Huawei P9 Lite skærmbeskyttelse Huawei P9 Lite beskyttelsesglas

Er det nødvendigt med et beskyttelsesglas på din Huawei P9 Lite? Det korte svar er, JA! Vi vil altid anbefale at du køber et beskyttelsesglas til din Huawei P9 Lite. Et Huawei P9 Lite beskyttelses glas beskytter imod hverdagens ridser, når du har din telefon i lommen, tasken eller ligger den med forsiden ned af på et bord. Skulle uheldet være ude og du taber din telefon, vil skærmbeskyttelsen samtidig mindske risikoen for at din Huawei P9 Lite skærm bliver knust. 

Vores hærdede glas til Huawei P9 Lite koster kun 99 kr.- og er derfor brøkdelen af den pris det koster at få monteret en helt ny skærm, hvis din skærm skulle blive knust. 

Vælg mellem Hærdet Glas og beskyttelsesGlass

Som det ses i kataloget, har vi her på evermart.dk to forskellige slags beskyttelsesglas til din Huawei P9 Lite. Begge to slags glas regnes for optimal skærmbeskyttelse, så derfor er der ikke den helt store forskel, når du står og skal vælge mellem Hærdet Glas og beskyttelsesGlass. Den store forskel ligger i, at beskyttelsesGlass er produceret af den danske virksomhed, beskyttelsesGlass, som er føreren på markedet, når det kommer til beskyttelsesglas og skærmbeskyttelse. De fremstiller utroligt hårde beskyttelsesglas, som sørger for, at skærmen på din Huawei P9 Lite har utroligt svært går i stykker. Med et beskyttelsesglas fra beskyttelsesGlass får du altså markedets bedste kvalitet af beskyttelsesglas til din Huawei P9 Lite. Vores Hærdet Glas er ligeledes også et utroligt hårdt beskyttelsesglas. Med et hærdet beskyttelsesglas behøver du på ingen måde at være skeptisk omkring holdbarheden og styrken på Hærdet Glas. Hærdet Glas skal nok sørge for at holde skærmen på din Huawei P9 Lite beskyttet!