Huawei P8 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P8 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

heyhalloHuawei P8 beskyttelsesglas

Det er enormt enkelt at montere et beskyttelsesglas på din Huawei P8. Det gælder også for resten af vores beskyttelsesglas, som fåes til de fleste Huawei og Samsung smartphones, samt iPhone 5, 6, 7, 8 og X.

Sammen med dit Huawei P8 beskyttelsesglas modtager du 2 klude, 1 x våd med sprit og 1 x tør. Den våde klud skal bruges først, til at fjerne al skidt og fedtede fingre fra din Huawei P8.
Den tørre klud bruges herefter til at tørre skærmen over og så er telefonen klar til at få monteret det hærdede glas. På bagsiden af beskyttelsesglasset sidder et stykke klisterpapir, som enkelt fjernes og så fastgøres glasset ovenpå telefonens skærm. Det kan være en fordel at montere fra den ene ende til den anden eller forsøge at ligge hele glasset direkte ned over skærmen og forsigtet presse med et par fingre, for at fjerne eventuelle luftbobler.

Skærmbeskyttelse til Huawei P8 - hvor meget beskytter glasset imod? 

Et Huawei P8 beskyttelsesglas er super stærkt og er den bedste sikring, for at undgå grimme ridser som hverdagen desværre kan byde på. 
Hver gang telefonen bliver lagt med fronten ned mod et bord, lagt i lommen eller ligger sammen med andre genstande er din Huawei P8 i stor risiko for at få ridser og skrammer i skærmglasset.
Et hærdet glas er en meget billig investering, til at blive fri for disse skrammer og ridser.

Skulle Huawei P8 beskyttelses skærmglasset blive knust, så kan du let og enkelt afmontere dette uden at det efterlader spor på din Huawei skærm.

Der findes her på evermart.dk to slags skærmbeskyttelser til din Huawei P8. Du kan nemlig vælge mellem et beskyttelsesGlass og et Hærdet Glas. Begge to beskytter skærmen på din Huawei P8 utroligt godt. Forskellen er, at beskyttelsesGlass er af lidt højere kvalitet end Hærdet Glas, og det kan selvfølgelig også ses på prisen. Du kan dog trygt vælge et Hærdet Glas, som alternativ, da dette også beskytter skærmen på din Huawei P8. Hærdet Glas kan sagtens tage ridser og flækker, som skærmen på din Huawei P8 ellers havde taget.