Huawei P10 Beskyttelsesglas & Skærmbeskyttelse

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Huawei P10 (1)
Farve
  1. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

dwadawdawdadadawdSkærmbeskyttelse til Huawei P10

Den store 5.1 skærm på Huawei P10 er noget af en fornøjelse. Den flotte opløsning 1080x1920 giver et superskarpt billede på hele 432 PPI. Det er bare en skam, når man er uopmærksom i et kort øjeblik, taber mobilen på skærmen, og så delvist mister noget af fornøjelsen ved den store og flotte skærm. En flækket skærm er dyr at få repareret, og derfor er skærmbeskyttelse en nem måde at komme det dyre møde i forkøbet - eller fuldstændig undgå.

Et beskyttelsesglas i form af beskyttelsesglas eller hærdet glas er nemt at påsætte og aftage. Det er også en billig måde at sikre skærmen på din Huawei P10, så derfor anbefaler vi kraftigt, at du tilføjer et et hærdet glas eller beskyttelsesglas til din Huawei P10. Her på evermart.dk finder du faktisk to forskellige slags beskyttelsesglas til din Huawei P10 skærm.

Og hvilken slags skærmbeskyttelse skal du så vælge til din Huawei P10? Du kan enten vælge mellem et beskyttelsesGlass eller et Hærdet Glas. Med et Hærdet Glas får du den billigste af de to slags skærmbeskyttelser, men her får du stadig skærmbeskyttelse af høj kvalitet. Med et Hærdet Glas behøver du ikke at være bange for din Huawei P10 skærms sikkerhed. Du kan i stedet for et Hærdet Glas vælge den lidt dyrere løsning, nemlig et beskyttelsesGlass. Med et beskyttelsesGlass får du skærmbeskyttelse af den højest mulige kvalitet. beskyttelsesGlass er udviklet af den danske producent beskyttelsesGlass, som er eksperter i skærmbeskyttelse. Du kan dog være sikker på, at ligegyldigt om du vælger et beskyttelsesGlass eller et Hærdet Beskyttelsesglas, så skal du nok få skærmbeskyttelse i høj kvalitet.