Skærm/LCD til iPhone

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    iPhone 6s Plus (2)
  2. checkmark
    iPhone 8 Plus (1)
Farve
  1. checkmark
    Sort (2)
  2. checkmark
    Hvid (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Skift selv din iPhone Skærm  

ny iPhone skærm

Det kan være en dyr fornøjelse at sende din ødelagte iPhone til reperation, fordi at skærmen er blevet ødelagt. Skærmen kan gå i stykker, hvis man taber den og den lander uheldigt og/eller på hårdt underlag, men det behøver ikke længere koste en formue at fikse. Reparatører tager en høj pris for en reparation, som du faktisk selv kan foretage vha. en youtube guide, et reparationsværktøj og en ny iPhone skærm.

Det kan gøres på kun 15 minutter og kræver ikke nogen specielle evner ud over en rolig hånd. Guiden til at skifte din iPhone skærm kan findes under det pågældende produkt, og værktøj til skift at skærm kan ligeledes tilkøbes. Husk at vælge den rigtige skærm til netop din IPhone, da skærmene ikke er kompatible med de forskellige iPhone Modeller. En iPhone 5 skærm passer derfor ikke på en iPhone 5s osv. Du mister ikke data eller andet på din iPhone når du skifter din ødelagte iPhone skærm. Skærmen kan let skiftes uden at det påvirker andet på telefonen, og på kun 15 minutter vil din iPhone se ud som ny.

Her på siden ser du alle vores skærme til iPhone. Har du en iPhone 8 eller ældre skal du være sikker på at du bestiller din nye skærme i den rigtige farve så den passer til resten af din telefon. Du kan også vælge en skærm i en anden farve for give din ældre iPhone et helt nyt look 

iPhone x og opad har et langt bedre screen-til-body ratio og der er derfor næsten ingen ramme rundt om displayet. Dette samt fjernelsen af den velkendte ”home” knap gør at iPhone nu kun laver telefoner med en ensfarvet skærm. Uanset hvilken farve din telefon er i, skal du blot vælger skærmen der passe til netop din model!

Alle skærmen i kataloget ovenfor er såkaldte LCD displays. Det betyder at du udskifter hele skærmen, men beholder alle de andre reservedele. Når du udskifter din skærm, skal du tage den gamle skærm af, og herefter flytte reservedele såsom front kamera og sensorer fra din gamle skærm over på den nye. Denne proces tager ikke mange minutter da næsten alle dele inde i en iPhone blot holdes fast af flex kabler, men det betyder at du får en langt billigere skærm der selvfølgelig stadig lever op til dine forventninger.  

Vælger du en LCD skærm til iPhone her fra siden er du sikret en skærm i topkvalitet der får din iPhone til at se pæn og ny ud igen. 

Gode grunde til at udskifte din iPhone skærm 

Der er mange gode grunde til at udskifte dit iPhone display, det mest gængse grunde er fx en smadret skærm, døde pixels eller en touch der ikke virker. Den mest hyppige grund til skærmskift på iPhone er tab og følgeskaderne heraf. Det kan sagtens kære at din iPhone skærm stadig virker helt fint feter et møde med gulvet, men er skærmen smadret kan du skære dig på glasset og med tiden kan det bare blive endnu værre.  

Spar op til 70% af værkstedsregningen 

Du sparer ikke kun penge, men også tid på selv af skifte din iPhone skærm. Du slapper for at skulle aflevere din telefon hos en reparatør, og så går der måske flere dage hvor du ikke har en telefon. Så skal du naturligvis også på farten igen for at få den hentet. Skifter du din skærm derhjemme, skal du blot vente på at dine iPhone reservedele ankommer og så er du klar til at udskifte skærmen på under en halv time.  

Handler du på evermark.dk er ventetiden derhjemme også minimal! Vi har nemlig altid dag til dag levering - Det betyder at hvis du køber noget i dag, kan du modtage det allerede i morgen! Vi sender alle årets dage og der er altid mulighed for at vælge vores lynhurtige fragt. 

Du kan spare utrolig mange penge på selv at udskifte dine iPhone reservedele, og få helt samme resultat som hvis du afleverede den ved en professionel. Der skal du kun betale for de individuelle dele, og så klare du selv det hårde arbejde. Der findes dog et hav af guides og videoer på nettet, så du skal ikke være alt for bange for at kaste dig ud i et nyt projekt. 

Værktøj

Værktøj til reparation af iPhone 

Der findes forskelligt værktøj, som kan lette selve reparationen. Vi anbefaler et universalt reparationssæt til iPhone, da dette indeholder alt hvad der er nødvendigt. Skal man skifte flere skærme kan andet værktøj med fordel tilkøbes. Værktøjet kræver ikke nogle specielle færdigheder at håndtere. Hvis din iPhone er gammel og/eller har problemer med batteri levetiden anbefaler vi at dette skiftes i samme omgang. Mange af de steps der kræves er de samme som ved skift af en komplet iPhone skærm/LCD og du kan derfor give din iPhone et nyt batteri på få minutter.  

Det vigtigste værktøj til udskiftet af iPhone skærm finder du vores universelle værktøjssæt. Her får du de helt rette skruetrækkere, en sugekop til skærmen samt lirkeværktøjer til både skærm og flex kabler. Du kan godt selv skifte din iPhone skærm med dette sæt, men vælger du et sæt med flere dele eller kigger du også noget andet af vores værktøj i forbindelse med det universelle sæt bliver det meget nemmere og mere overskueligt for dig at skifte din iPhone skærm selv.

Værktøj der gør dit arbejde meget nemmere, er blandet andet en større sugekop, et mere præcist lirkeværktøj eller en smart magnetisk måtte til skuer. Du behøver ikke dette ekstra udstyr men vil du gerne gøre reparationen ekstra nem, eller skal du fixe mere end en iPhone skærm, kan det være en god ide at have udstyret i orden så du er effektiv og præcis når du udskifter dele og reparerer iPhones. 

Hvordan undgår jeg at min iPhone skærm går i stykker?

Vi anbefaler at man altid beskytter sin iPhone med et beskyttelsesglas og et cover for at mindske risikoen for en knust iPhone skærm. Begge kan købes på denne side, og kan spare dig for mange penge, hvis du skulle tabe din iPhone. Leder du efter tilbehør til din iPhone skal du blot klikke HER, så bliver du taget til en side fyldt med fedt udstyr til netop din iPhone! 

Har du lige udskiftet din iPhone skærm, skal du selvfølgelig også have et beskyttelsesglas på dem ed det samme. Er du blevet tvunget ud i en skærm udskiftning på iPhone er det højest sandsynligt fordi din gammel skærm blev smadret ved tab eller noget det minder om. Selvom du sagtens selv kan skifte dit iPhone LCD display, så er det stadig en god ide at komme en lignende skade i forkøbet. 

Med et beskyttelsesglas til iPhone er du sikker på at din nye iPhone skærm er godt beskytte mod grimme ridser og skader. Det er ikke ligefrem helt nemt at skifte skærmen, og med et iPhone beskyttelsesglas kan du gøre dit bedste for at sørge for at det ikke er noget du skal igen. 

Gode råd til udskiftning af skærm 

Selvom fremgangsmåden er ret ens uanset om du skifter en iPhone 4 skærm eller du mangler et nyt iPhone display til den nyeste model, så er det meget nemmere hvis du ser en video eller læser en guide der forklarer præcis hvad du skal gøre på din enhed. Vi anbefaler videoer fordi du her kan se præcis hvad du skal gøre. Når du har styr på hvordan du skal foretage din iPhone skærm reparation, kan du med fordel kigge på de fem gode råd vi har samlet herunder. 

  1. Test altid din nye skærm først! Det kan ske at du ikke har fået fat i den helt rigtige skærm til netop din iPhone, eller der er sket noget med din LCD under fragt, du skal derfor altid tjekke din skærm inden du monterer den helt. Når du har afmonteret din gamle skærm, skal du sætte den nye iPhone skærm fast med flex kablerne. Tænd for skærmen og tjek at touch og det hele virker. Husk at du ikke har hverken kameraer eller noget andet udstyr på den nye skærm du tester, så du vil ikke kunne åben din telefon via Face-id eller lignende. 

  2. Hold styr på dine skruer og smådele. Når du laver en iPhone skærm reparation, har du gang i mange små dele og skruer. Skruerne skal tilbage i præcis samme huller hvor de kom fra, og du skal derfor sørge for at holde styr på dem under hele processen. Her kan du med fordel lægge dem på et nummeret stykke papir så du ved hvilke skruer der passer hvor. Du kan også bruge vores smarte magnetiske måtte til skruer, som sørger for at dine skruer bliver liggende lige der hvor du lagde dem. 

  3. Gem alle dine vigtige filer og billeder online. Sørg for at gem alle dine vigtigste ting ned på iCloud eller en anden form for sky. Skulle det ske at din reparation af iPhone skærm ikke går som den skal, så sørger dette for at du ikke mister dine ting. I det fleste tilfælde får du nok slet ikke brug for denne form for sikkerhedsnet, men det er utrolig ærligt hvis du skulle miste både din telefon, men også alle dine billeder. Forhåbentligt får du slet ikke brug for det, men det skader ikke at gemme det man holder kært et ekstra sted uanset hvad.

  4. Pas på Flex kablerne! Flex kabler i en iPhone er utrolige sårbare. Det er her alt går igennem, så bukker du et kabel, eller prøver du at tvinge det på plads, kan det resultere i at du står med en hel ubrugelig telefon. Sørg for aldrig at bruge dine fingre, og håndter dem varsomt. Kablerne skal klikkes på plads og det gør de nemt hvis de sidder helt rigtigt. Kig hellere feter om alt sidder rigtigt en ekstra gang i stedet for at mosle med dem, resultat bliver nemlig aldrig godt.

  5. Tag dig god tid. Du sparer naturligvis en masse tid og penge på selv at skifte din iPhone skærm, dog skal du ikke skynde dig for meget igennem processen. Det er nemt at glemme noget i farten, eller måske for du ikke koblet et flex kabel ordenligt på fordi du har for meget fart på. Tag dig hellere god tid, og se eventuelt en iPhone skærm reparationsvideo en ekstra gang, bare så du har styr på alle detaljerne. Det handler ikke om at være hurtigt færdigt, du skal bare sørge for at dit skift af iPhone skærm går som det skal, så du kan bruge din telefon fremadrettet. 

Vælg en iPhone reparationspakke 

iPhone reparationspakke

Er det første gang du laver en iPhone skærm udskiftning, så kan du med fordel vælge en af vores smarte reparationspakker. Her får du alt det du får brug for når du skal fixe din iPhone skærm selv. I vores store pakker får du en ny skærm, et batteri, et beskyttelsesglas, tape til batteriet og værktøj til det hele. Har du en ældre iPhone kan du med fordel også udskifte batteriet når du alligevel er inde og rode i din mobil. 

Vælger du en samlet pakke får du alt hvad du skal bruge, og så sparer du naturligvis også en god slat. Vores pakker er skræddersyet til netop din telefon, og du finder sikkert en løsning der passer til dig uanset om du skal have repareret en hvid Phone 6 eller den nyeste model på marked. 

ALLE iPhone reservedele 

Her på siden finder du naturligvis også alle andre reservedele til iPhone. Vi har alt fra skærme og batterier til earspeakers og andre smådele som du kan få brug for. Uanset om du har beskadiget din wifi antenne, dit kamera eller din hjemknap så har vi sikkert lige den del du mangler. Tag et kig i vores kæmpe kataloget der dækker over 250 forskellige reservedele til iPhone.