Lys & Refleksveste til Løb

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Grøn (11)
  2. checkmark
    Gul (6)
  3. checkmark
    Hvid (3)
  4. checkmark
    Sort (2)
  5. checkmark
    Gul / Orange (1)
Passer til
  1. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (15)
  2. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (15)
  3. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (15)
  4. checkmark
    Ninebot E22E (15)
  5. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (15)
  6. checkmark
    Cykel (15)
  7. checkmark
    Gorunner Pro 10" (15)
  8. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (15)
  9. checkmark
    Gofast GX1 (15)
  10. checkmark
    Gofast GX2 (15)
  11. checkmark
    Gofast GX3 (15)
  12. checkmark
    Gofast GX4 (15)
  13. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (15)
  14. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (15)
  15. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (15)
  16. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (15)
  17. checkmark
    Ninebot E45D (15)
  18. checkmark
    Ninebot G30 (15)
  19. checkmark
    Xiaomi MI M365 (15)
  20. checkmark
    Denver El-Løbehjul (15)
  21. checkmark
    Ninebot E22D (15)
  22. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (15)
  23. checkmark
    Ninebot E25D (15)
  24. checkmark
    Ninebot F-Serien (15)
  25. checkmark
    Ninebot Max G30 (15)
  26. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (13)
  27. checkmark
    Bil (12)
  28. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
  29. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro  (1)
  30. checkmark
    Xiaomi Mi Pro 2 (1)
  31. checkmark
    Nokia 1.3 (1)
  32. checkmark
    Nokia 3.2 (1)
  33. checkmark
    Nokia 2.3 (1)
  34. checkmark
    Nokia 2.2 (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Bliv set i trafikken med sikkerhedsudstyr til løb

Når man begiver dig ud på en løbetur, er det for mange typisk når man har fri fra arbejde, og det er blevet mørkt. Ikke mindst, når efteråret og vinteren står for døren, er de flestes løbeture i mørke. Mange tænker ikke over det, men det er vigtigt at investere i noget udstyr, så man kan ses på sin løbetur. Her finder du et stort udvalg af forskellige reflekser til løbetøj, arme og ben, men du finder også pandelamper og refleksveste, så du kan være sikker på at blive set - og at kunne se.

Handsker til en kold dag

Når du løber, er det også vigtigt at du ikke er kold. Du har nok prøvet at tage et par handsker på, og irriteret dig over, at du skulle have dem af, hver gang du skulle betjene din telefon for så at få kolde fingre igen. Med touchscreen løbehandsker, kan du både holde fingrene varme, mens du stadig kan betjene din smartphone helt uden at tage dem af. På den måde kan du hurtigt skifte til et bedre løbe musik nummer, eller starte stopuret. 

Lys & Refleksveste til Løb

I dette katalog finder du vores samlede udvalg af alle vores lys og refleksveste, som passer perfekt, til når du er ude og trave eller løbetræne. Vores lys og trafikveste til løb gør dig langt mere synlig i de mørke timer, så både du og trafikanterne kan føle sig trygge. Vi har desværre en del timer i løbet af året uden sol i Danmark, så om det er morgen, eftermiddag eller aften, du er ude at løbe, så kan det være nødvendigt med det rette udstyr enten i form af en vest eller noget LED lys.

Desværre ser vi, at mange af efterårets og vinterens løbere ikke benytter sig af løbeveste eller noget som helst lys. Der gælder nemlig ikke de samme regler for løbere som for cyklister - men det burde der. For det kan være stort set umuligt at se en løber i de mørke timer, især hvis det regner eller er tåget eller lignende. Det er derfor vores dybeste anbefaling, at du bruger en refleksvest eller LED-lys, når du er ude at løbe. Vi har en lang række af forskellige produkter til løb, så du altid kan være sikker på at være synlig i trafikken.

Hvad for noget udstyr skal jeg bruge?

Som nævnt tidligere, så findes der et hav af forskelligt refleks- og lysudstyr, som du kan bruge, når du skal ud at løbe. Først og fremmest kan du vælge mellem reflekser eller lys og herefter alle de underprodukter, der nu måtte findes. Hvad end du finder frem til, så kan du være sikker på, at det i hvert fald gør dig langt mere synlig og sikker i trafikken!

Noget af det bedste og nok vigtigste udstyr at have på, når man er ude at løbe i mørket, er en klassisk trafikvest med reflekser. Alle kan genkende en refleksvest, så har du den på under dit løb, så kan alle nemt se dig. Refleksvestene til løb er selvfølgelig lavet i den klassiske refleks-grøn-gule farve, som vi alle kender. Det er den internationale standard for refleksveste. Rundt omkring på vestene finder du også diverse striber og lignende, som giver endnu mere refleksion, så du bare er endnu nemmere at spotte, når det er mørkt. Refleksvestene kan justeres, så de sidder tæt sluttet til din krop og ikke falder af, når du løber. Det ville være træls. Vi har både refleksveste til børn og voksne, så hvis du gerne vil have dit barn med ud på en løbetur, så er der også en vest til dem.

Du kan også vælge en af vores refleksveste med LED-lys. En sådan refleksvest har en lidt anden udformning end en almindelig trafikvest, men dette skal du ikke bekymre dig om. Refleksvesten med LED-lys er nemlig ikke mindre sikker end en traditionel vest, det er lige præcist det modsatte. Vesten er, som navnet antyder, nemlig udstyret med lys, så det praktisk talt vil være umuligt at overse dig i trafikken eller hvor du nu end løber henne. En sådan løbevest med reflekser og LED-lys er justerbar, så den sidder godt fast på kroppen. Lysene bruger batterier, som nemt kan udskiftes, når de er løbet tør.

Hvis du ikke er til at have det helt store reflekskostume på, når du er ude at løbe, så findes der heldigvis også noget i kataloget for dig. Du kan for eksempel vælge et refleksbånd. Et refleksbånd til løb kender de fleste af os nok, men det gør det ikke mindre smart og praktisk. Refleksbåndet kan du for eksempel montere rundt om din arm eller dit ben. Du kan også montere dem begge steder, så du er ekstra sikker på at blive set ude i mørket.

Hvis du ikke synes, at reflekser til løb er nok, så har vi nogle små LED-lys udviklet specifikt til løb, som du kan tage på, når du er udenfor, og solen er gået ned. De små LED-lys klipses nemt fast til dit tøj, og du kan for eksempel vælge at have en på både foran og bagpå. Lysene holder længe strøm, og du kan blot skifte batterier, når de er løbet tør.

Er du til en lidt alternativ form for reflekser, så har vi også reflekshandsker til løb. Reflekshandskerne er blot almindelige handsker, men med reflekser over det hele. Det er smart til løb, hvor ens hænder ofte bevæger sig frem og tilbage, og derfor er nemmere at se for bilister i og med de bevæger sig.

Hvis du løber steder, hvor der er meget mørkt, og du faktisk kan have svært ved at se stien (hvis der da er en), så kan det være, du skulle kigge nærmere på vores pandelamper til løb. Pandelamper til løb gør for det første, at bilister og andre trafikanter på ingen måde kan overse dig. Og for det andet, så sørger de for, at du altid kan se vejen eller stien foran dig. Løber du i en skov eller på en markvej uden gadebelysning, så er det en god idé med en pandelampe. Så slipper du også for at træde forkert eller løbe ind i noget.

Flere af vores produkter med reflekser og lys til løb fås i 4-pak eller 10-pak. Hvis du er med på et løbehold og gerne vil overraske dine medløbere med en gave, så kunne en 4-pak eller 10-pak være en god idé. Det gør selvfølgelig også sandsynligheden for, at jeres løbehold består større.

Løbeudstyr på evermart.dk

Her på evermart.dk er vores udvalg af udstyr til løb utroligt bredt. I dette katalog har du vores udvalg over reflekser og lys til løb, men vi har også kataloger med for eksempel løbeheadsets, så du kan lytte til musik, mens du løber. Det finder du lige her.

Hvis du altså har din telefon med ude at løbe, så er det dog en god idé at have en dedikeret lomme til den. Har dit løbetøj ikke det, så kan du finde vores løbearmbånd og løbebælter lige her.

Har du spørgsmål til vores løbeprodukter, løbeveste, reflekser og lys, så kan du bare hive fat i vores kundeservice, så skal vi nok besvare dine spørgsmål. Vi tilbyder gratis fragt på alle vores forsendelser, og hvis du har brug for dit udstyr lige nu og her, kan du vælge dag-til-dag-levering.