Samsung Galaxy A80

  • Covers til Samsung Galaxy A80

    Covers til Samsung Galaxy A80

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A80

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A80

  • Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A80

    Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A80

1 til 12 af 89

 pr. side

1 til 12 af 89

 pr. side

werSamsung Galaxy A80: Mobilkameraets revolution

Samsung Galaxy A80 har taget verden med storm. Samsungs nyeste flagskib bevister endnu engang, at Samsung er et af verdens førende producenter inden for smartphone- og kamerateknologi. A80 er en luksusmodel til omkring 5.000 kroner herhjemme, og for pengene får du topmoderne nanoteknologi og et eksklusivt og brugervenligt design. 

Samme roterende kamera til både selfies og fotos

I design og indhold minder Samsung Galaxy A70 og Samsung Galaxy A80 meget om hinanden, men kameraet er et af de punkter, de skiller sig ud på. For mens A70 viderefører det traditionelle triplekamera i telefonens bagside, kommer Samsung Galaxy A80 med et kamera, verden ikke tidligere har set. Det består af en 48.0 MP primær kameralinse og to yderligere linser til at skabe dybde og skarphed. Samsung Galaxy A80 har intet selfiekamera, og det giver plads til en 6,7" skærm, der fylder det meste af mobilens forside.
I stedet skydes bagmodulet, hvor kameraet sidder på, op fra telefonen, og kameraet roterer 180 grader, så det i stedet vender mod dig, og du kan tage selfies i samme ultrahøje kvalitet.

Samsung Galaxy A80 er et stykke unikt teknologi, og derfor er det vigtigt at passe på den. Men hvorfor ikke også gøre den lidt federe og mere personlig samtidig? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af lækkert tilbehør til Samsung Galaxy A80, og du finder både covers, beskyttelse og meget mere.