Samsung Galaxy A70

  • Covers til Samsung Galaxy A70

    Covers til Samsung Galaxy A70

  • Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A70

    Panserglas & Skærmbeskyttelse til Samsung Galaxy A70

  • Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A70

    Opladere & Kabler til Samsung Galaxy A70

1 til 12 af 28

 pr. side

1 til 12 af 28

 pr. side

rewSamsung Galaxy A70

Samsung Galaxy A70 er skabt til den teknologiske generation, der foreviger alle slags begivenheder med billeder og bærer smartphonen som en online scrapbog lige ved hånden. Med sit 6,7" edge-to-edge AMOLED FHD+ display er denne smartphone en af Samsungs nyeste flagskibsmodeller og en stærk spiller på det globale techmarked. Samsung Galaxy A70 er en af de 10 nye modeller, Samsung har lanceret i februar 2019 som A-seriens femte generation, og A70 tilslutter sig Samsungs gruppe af high-end modeller med en særdeles avanceret teknologi og en lidt højere prisklasse. Telefonen er udstyret med et 4500mAh batteri, der sikrer dig kort opladningstid og lang batteritid.

Tredobbelt kameralinse med helt nye muligheder!

Kamerateknologien i Samsung Galaxy A70 er meget lig den revolutionerende kamerateknologi i Galaxy A50, der er modelnummeret før. De to modeller er begge designet med fuldt fokus på kameraerne, men A70 placerer sig i klassen lige over, både på økonomi og kvalitet. På telefonens bagside sidder et triplekamera med tredobbelt kameralinse, der består af en primær linse på 32 MP, en 8 MP vidvinkellinse og en 5 MP dybdesensor. De tre linser giver dig til sammen billeder med avanceret dybdefornemmelse og brede frames i knivskarp kvalitet - selv når du zoomer ind. Frontkameraet på 32 MP er desuden udstyret med en selfie-funktion, der automatisk slører baggrunden og stiller skarpt på ansigtet, når du tager billeder af dig selv eller dine venner. Du kan også bruge funktionen til at justere fokus til baggrunden i stedet. 

Funktionen Scene Optimizer hjælper dig med at tage fantastiske billeder. Den indbyggede intelligens i Samsung Galaxy A70 genkender automatisk motiver og miljøer og tilpasser fotoindstillingerne, så du får mest muligt ud af dine billeder. 

Giver dig også mulighed for at personliggøre dine billeder efterfølgende med en række AR (Augmented Reality) klistermærker og emojis foruden almindelige frames og stempler.  

gfsaOpgraderet sikkerhed og databeskyttelse

Som hos flere af Samsungs nyere high-end modeller er Samsung Galaxy A70 naturligvis udstyret med ansigtsgenkendelse, en sensor der scanner dit ansigt og automatisk åbner telefonen for dem med tilladelse. Samtidig kommer smartphonen med en fingeraftrykssensor - men i modsætningen til tidligere modeller, sidder sensoren direkte i selve skærmen, så du nemmere kan oplåse telefonen med én hånd. I Samsungs Secure Folder kan du som noget nyt desuden gemme indhold i en krypteret mappe. Beskyt billeder, dokumenter og personlige oplysninger bag et ekstra sikkerhedslag, så ingen får adgang til dine mest fortrolige oplysninger. 

Telefonens intelligente teknologi registrerer selv, hvilke funktioner, du anvender mest, og sorterer dem automatisk i toppen for dig, så du ikke skal lede efter dem, men altid har dine vigtigste funktioner lige ved hånden. Samsung Galaxy A70 er en af 2019's mest avancerede teknologiske devices.