Rikomagic

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Rikomagic Android mini PC - Smart TV på højeste plan.

En Rikomagic mini PC giver dig både frihed til at se film, serier og tv, præcis når det passer dig, men alle vores mini PC'er har også har adgang til Google Play Store og åbner derfor op for over 1 million apps, som du kan downloade og bruge direkte på dit tv! Du får derfor ikke bare et Smart TV, men kan forvandle dit tv til en kæmpe Android Tablet! Rikomagics billigste mini PC, Rikomagic MK802IIS koster 429 kr.- og den dyreste og nyeste mini PC, Rikomagic 902 II, ligger på 1.199 kr.- Der er derfor ingen tvivl om at du kan få en af de bedste Smart TV løsninger, til en fantastisk pris!

Hvilken Rikomagic mini PC passer til dig?                                    med rikomagic kan du streame film på tvet

Hos Evermart.dk er det vigtigt for os at du får netop den løsning og mini PC, som passer til dit forbrug. Du skal derforikke tøve med at ringe til os på 71 99 91 92 eller skrive til [email protected], hvis du har de mindste tvivl eller spørgsmål. 

For at gøre det lettere for dig at vælge, har vi lavet en kort oversigt over de forskellige mini PC'er:

Rikomagic MK802IV er til dig som leder efter en Android mini PC, der skal bruges til streaming og browsing i hverdagen. MK802IV har en Quad Core processor og 2GB ram, hvilket må siges at være noget af det mest kompetente man kan få i så småt et format! Det betyder at du kan streame film, serier og Android spil i høj fart og uden problemer! 

Rikomagic MK802IV har ikke en ekstern antenne og er derfor en af demest kompakte Android mini PC'er, der let kan gemmes væk i en skuffe eller bag dit tv. 

Da denne mini PC ikke har en ekstern antenne er det vigtigt for brugeroplevelsen at den ikke er placeret mere end 10 meter fra din internet router.
Med Rikomagic MK802IV Android mini PC får du en billig mini PC, til kun 699 kr.-, som kan løse de "lettere opgaver", såsom streamning af film&serier, surfing rundt på nettet og mindre komplikerede Android spil, som Angry Birds. Ønsker du at kunne spille de "tungere" Android spil, som indeholder høj grafik og billede, anbefaler vi en af de større Rikomagic mini PC'er.

Rikomagic MK902 er en af de kraftigste Android mini PC'er! Med Rikomagic MK902 kan du uden problemer streame serier, film & tv, men du kan selvfølgelig også surfe rundt på nettet, spille krævende Android spil eller lytte til Spotify - altsammen direkte på dit tv! Som noget helt specielt har denne Android mini PC indbygget et 5 megapixel kamera og mikrofon, så du uden problemer kan sidde foran dit tv og skype med en ven som sidder på den anden siden af jorden!

Rikomagic 902 2 er et af de nyere skud i stammen fra Rikomagic. Den er hele 3 gange hurtigere end Rikomagic 902 og kan afspille film og serier i 4K kvalitet.

Udover Rikomagic 902 (2) og Rikomagic 902, forhandler vi også Android mini Pc'erne; Rikomagic MK802 IV og Rikomagic MK802 IIIS, som er mindre Android mini PCer, som fylder mindre, men samtidig kan bruges til at afspille netflix, streame og spille fra.      android mini pc fra rikomagic til tv'et


Rikomagic V5 4K, Rikomagic MK12 og Rikomagic MK80 er de nyeste modeller fra Rikomagic og klar til at blive flået ned fra hylderne!
Vi forhandler også Rikomagic M3 Smart Watch, som er et løbeur / sportsur fra Rikomagic. Det er optimalt at bruge som løbeur og kan via bluetooth sættes op til din smartphone / iPhone.

En Android mini PC fra Rikomagic kan bruges til et hav af ting. Du kan bl.a. bruge en Android mini PC til at gøre dit tv til et Smart TV. Det giver dig muligheden for at streame musik, film og serier direkte på dit tv. Med en Rikomagic mini PC kan du også spille alle dine ynglings spil fra Playstore eller føre et Skype opkald - direkte på dit tv!