Refleksveste til Cykling

Vis filtre
Filtre
Passer til
  1. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (15)
  2. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (15)
  3. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (15)
  4. checkmark
    Ninebot E22E (15)
  5. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (15)
  6. checkmark
    Cykel (15)
  7. checkmark
    Gorunner Pro 10" (15)
  8. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (15)
  9. checkmark
    Gofast GX1 (15)
  10. checkmark
    Gofast GX2 (15)
  11. checkmark
    Gofast GX3 (15)
  12. checkmark
    Gofast GX4 (15)
  13. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (15)
  14. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (15)
  15. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (15)
  16. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (15)
  17. checkmark
    Ninebot E45D (15)
  18. checkmark
    Ninebot G30 (15)
  19. checkmark
    Xiaomi MI M365 (15)
  20. checkmark
    Denver El-Løbehjul (15)
  21. checkmark
    Ninebot E22D (15)
  22. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (15)
  23. checkmark
    Ninebot E25D (15)
  24. checkmark
    Ninebot F-Serien (15)
  25. checkmark
    Ninebot Max G30 (15)
  26. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (13)
  27. checkmark
    Bil (12)
  28. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
  29. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro  (1)
  30. checkmark
    Xiaomi Mi Pro 2 (1)
  31. checkmark
    Nokia 1.3 (1)
  32. checkmark
    Nokia 3.2 (1)
  33. checkmark
    Nokia 2.3 (1)
  34. checkmark
    Nokia 2.2 (1)
Farve
  1. checkmark
    Grøn (11)
  2. checkmark
    Gul (6)
  3. checkmark
    Hvid (3)
  4. checkmark
    Sort (2)
  5. checkmark
    Gul / Orange (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Refleksveste til cykling - Bliv set i trafikken med en god cykelvest!

Når du begår dig i trafikken er det vigtigt at have styr på sikkerheden - især når du er på cykel! Der er naturligvis mere fart på, når du kører på cykel end hvis du er gående. Når det er mørkt udenfor kan cyklister være utroligt svære at få øje på i trafikken, især for bilister. Mange uheld sker i trafikken, fordi cyklister, løbere og gående ikke bære lygter eller reflekser. Her på siden finder du et spændende udvalg af lygter og reflekser til når du er befinder dig på cyklen. Vi tilbyder både pandelamper, refleksveste i forskellige design og mere til cyklisten, der gerne vil føle sig tryg i trafikken.

Det er lovpligtigt med lys på cyklen - og en god idé med en refleksvest

I Danmark har vi de samme regler når det kommer til cykler, som når vi snakker biler. På bilen er det lovpligtigt at have lygter, der virker. Det samme gælder på en cykel. Du får derfor en bøde, hvis du cykler uden lys på cyklen. Der er desuden en regel der hedder, at dine cykellygter skal kunne spottes fra mindst 300 meters afstand. 

Selvom at det ikke er lovpligtigt at bære reflekser eller refleksvest som cyklist på kroppen, så er det bestemt en god idé. Du kan undgå mange uheld, hvis du er til syne for bilister. Det kan gå stærkt i trafikken, og her er det oftest cyklister, der er ekstra udsatte. Vores cykelveste med reflekser kan lyse dig bedre op i trafikken, når det er mørkt og de kan fås super simple, så det ikke er en stor og besværlig refleksvest, der skal trækkes over jakken hver gang.

Skal du vælge reflekser eller LED lys til cykelturen?

Hos Evermart.dk finder du blandt andet LED lygter, du kan tag tage på armen, tasken, jakken eller lignende. En smart magnetlukning, så refleksen nemt kan hænge fast, hvor du også kan tænde for LED lyset. Det er super smart når du er afsted på cykelturen, og trænger til ekstra opmærksomhed. Det kan være hvis du køre et helt mørkt sted, som på eksempelvis en landevej. 

Hvis du kun vil have at det er dine cykellygter, der lyster, så er en refleksvest måske et bedre valg for dig. Du finder dog også refleksveste her på siden, som også har indbygget LED lys. Alle vores cykelveste er justerbare og nemme at få tilpasset, så de passer lige præcis til din størrelse. Der er plads til at have vestene ud over en stor jakke eller bare en tynd trøje, uden det er generende. 

Køb flere refleksveste til cykling på én gang & spar penge

I udvalget ovenfor finder du nogle af vores refleksveste og LED lygter til cykling i nogle sammensatte pakker, hvor du eksempelvis kan købe 3 stk. cykelveste til én skarp pris, da du opnår mængderabat jo flere du køber på en gang. Måske leder du efter cykelveste til hele familien? I så fald, så kan du købe dem billigt hos Evermart.dk! Vi tilbyder både refleksveste til børn og refleksveste til voksne, så du kan altid finde en refleksvest til alle familiemedlemmer. Det kan også være du gerne vil have nogle ekstra liggende til dig selv, så du altid har en vest liggende i bilen, i sommerhuset eller derhjemme, når du lige får lyst til en god lang cykeltur i naturen!

Udover gode refleksveste til cykling, så har vi også et kæmpe samlet udvalg af reflekser og lys til cyklen, hvor du finder super smarte og billige lygter, der kan monteres på din cykel. Det er den del af cyklingen, hvor det er lovpligtigt, hvorimod en god refleksvest bare er en fordel. Refleksvestene kan også bruges til meget andet end lige cykling. De er eksempelvis også super gode til børn, når de går til og fra skole, så de er mere synlige i trafikken. 

Køb din cykelvest med reflekser hos Evermart.dk i dag og modtag den allerede i morgen

Hvis du akut står og mangler en cykelvest med reflekser til cykling i weekenden, så panik ej! Hos Evermart.dk kan du altid modtage din ordre dagen efter du har bestilt den! Vi pakker nemlig helt til kl. 22.00 alle hverdage, så vi kan tilbyde vores kunder dag-til-dag levering. Du behøver derfor ikke at vente i flere dage på at du får din nye refleksvest, vi sender nemlig allerede afsted samme dag du bestiller den! 

Hos Evermart.dk bestræber vi os altid efter at give alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når de handler hos os. Derfor tilbyder vi vores hurtige fragt samt gratis levering, så du billigt og hurtigt kan få fingrene i det, du har gået og manglet og glædet dig til at få! Hvis du har spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice, hvor vores dygtige medarbejdere sidder klar med en hjælpende hånd!