Refleksvest

  • Refleksveste med Lys

    Refleksveste med Lys

  • Refleksveste til Voksne

    Refleksveste til Voksne

  • Refleksveste til Børn

    Refleksveste til Børn

  • Refleksveste til Cykling

    Refleksveste til Cykling

  • Reflekser & Lys til Løb

    Reflekser & Lys til Løb

  • Reflekser & Lys til Hunde

    Reflekser & Lys til Hunde

Vis filtre
Filtre
Farve
  1. checkmark
    Grøn (14)
  2. checkmark
    Gul (6)
  3. checkmark
    Hvid (3)
  4. checkmark
    Sort (2)
  5. checkmark
    Rød (2)
  6. checkmark
    Gul / Orange (1)
Passer til
  1. checkmark
    Xiaomi Mi Essential / Essential Lite (15)
  2. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (15)
  3. checkmark
    Xiaomi Mi 1S (15)
  4. checkmark
    Ninebot E22E (15)
  5. checkmark
    Gorunner Connect 8.5" (15)
  6. checkmark
    Cykel (15)
  7. checkmark
    Gorunner Pro 10" (15)
  8. checkmark
    Gorunner Urbanglide 6.5" (15)
  9. checkmark
    Gofast GX1 (15)
  10. checkmark
    Gofast GX2 (15)
  11. checkmark
    Gofast GX3 (15)
  12. checkmark
    Gofast GX4 (15)
  13. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro / Pro 2 (15)
  14. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 (15)
  15. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Lite (15)
  16. checkmark
    Xiaomi Electric Scooter 4 Ultra (15)
  17. checkmark
    Ninebot E45D (15)
  18. checkmark
    Ninebot ES1/2/4 (15)
  19. checkmark
    Ninebot G30 (15)
  20. checkmark
    Xiaomi MI M365 (15)
  21. checkmark
    Denver El-Løbehjul (15)
  22. checkmark
    Ninebot E25D (15)
  23. checkmark
    Ninebot E22D (15)
  24. checkmark
    Ninebot F-Serien (15)
  25. checkmark
    Ninebot Max G30 (15)
  26. checkmark
    Xiaomi Mi 3 (13)
  27. checkmark
    Bil (12)
  28. checkmark
    Passer ikke til noget (husk at blokere) (6)
  29. checkmark
    Hund (3)
  30. checkmark
    Xiaomi MI M365 Pro  (1)
  31. checkmark
    Nokia 3.2 (1)
  32. checkmark
    Nokia 1.3 (1)
  33. checkmark
    Nokia 2.3 (1)
  34. checkmark
    Nokia 2.2 (1)
  35. checkmark
    Xiaomi Mi Pro 2 (1)
Vis flere Vis færre
Sortering
Sortering
Sortér efter
Relevans
Navn
Pris
Rækkefølge

Refleksveste af høj kvalitet - Få den beskyttelse, du har brug for, når du er ude og på farten

En refleksvest er et vigtigt stykke udstyr for alle, der ønsker at være synlige i dårligt lys eller i mørke. Uanset om du er løber, cyklist, motorcyklist, bygningsarbejder eller blot går tur med din hund om natten, vil du med en refleksvest hjælpe andre med at se dig og forebygge ulykker. Der findes mange forskellige typer refleksveste på markedet, så det er vigtigt at vælge en, der passer bedst til dine behov. Nogle veste har f.eks. indbygget lys, som gør dig endnu mere synlig i mørket. Andre er lavet specielt til børn eller hunde. Og endnu andre findes i forskellige farver som sølv eller orange. Uanset hvad du har brug for, findes der en refleksvest, som kan hjælpe dig med at holde dig sikker.

Når du er ude, især når det er mørkt, er det vigtigt, at du er så synlig som muligt for bilister og fodgængere. Hvis du bærer en refleksvest, vil du stikke ud som en øm tommelfinger og være med til at holde dig sikker, når du er ude. Her er blot nogle få af grundene til, at det er så vigtigt altid at bære en refleksvest, når du cykler eller går

1. Refleksveste gør dig meget mere synlig - Dette er nok den mest indlysende fordel ved at bære en refleksvest, og det er også en af de vigtigste. Bilister og fodgængere vil kunne se dig fra meget længere afstand, når du har en refleksvest på, hvilket giver dig masser af tid til at komme af vejen, hvis det er nødvendigt

2. Refleksveste øger din sikkerhed - Refleksveste gør dig ikke kun mere synlig, men de bidrager også til at holde dig sikker på vejen. Undersøgelser har vist, at bilister er mindre tilbøjelige til at påkøre fodgængere, der bærer reflekterende tøj, så det er en god måde at være sikker, når du går eller cykler, hvis du bærer en reflekterende vest

3. Refleksveste er komfortable og lette - Mange mennesker er bange for, at refleksveste vil være uhåndterbare og ubehagelige, men det er normalt ikke tilfældet. De fleste refleksveste er lette og komfortable nok til at kunne bæres i længere tid

4. Refleksveste kan også bruges til andre aktiviteter - Selv om cykling og gåture er de mest almindelige aktiviteter, som folk bruger refleksveste til, kan de også bruges til andre aktiviteter som løb, jogging eller sport i parken

Så der har du det! Nogle af de mange grunde til, at det er så vigtigt at bære en refleksvest, når du er ude i mørket. Sørg for altid at have en med dig, når du forlader huset, og vær sikker på din næste aftenudflugt!

De forskellige typer refleksveste, der findes

Der findes flere forskellige typer refleksveste på markedet. Nogle er mere velegnede til løb eller cykling, mens andre er beregnet til brug ved kørsel om natten. Her er nogle af de mest almindelige typer refleksveste:

- LED Refleksveste: Disse veste har indbygget lys, der blinker, når du trykker på en knap. De er perfekte til at blive set i mørke eller i svagt lys.

- Refleksveste med høj synlighed: Disse veste er farvestrålende og fremstillet af materialer med høj synlighed og typisk i farver som gul, orange, grøn eller sølv som skiller sig ud. De er perfekte til at blive set i dagslys eller i svagt lys.

- 360° reflekterende veste: Disse veste har reflekterende materiale hele vejen rundt om vesten, hvilket gør dig mere synlig fra alle vinkler. De er perfekte til at blive set under alle lysforhold.

Sådan vælger du den rigtige refleksvest til dig

Når du skal vælge en refleksvest, er der nogle få ting, du skal overveje. Typen af refleksvest, pasformen og formålet med vesten er alle vigtige faktorer at tage i betragtning.

Hvilken vest er den rigtige for mig?

Hvilken type refleksvest du vælger, bør afhænge af dine behov. Hvis du har brug for en vest til løb eller cykling, er en blinkende vest eller en vest med høj synlighed nok bedst. Hvis du har brug for en vest til kørsel om natten, er en 360 graders refleksvest den bedste løsning. Uanset hvilken type vest du vælger, skal du sørge for, at den sidder godt og er behagelig at have på.

Sådan bærer du en refleksvest

Når du bærer en refleksvest, skal du sørge for, at den er synlig fra alle vinkler. Den bedste måde at gøre dette på er at bære den over dit tøj og sørge for, at reflekserne flugter med din krop. Reflekserne skal vende udad, så de kan reflektere lyset fra alle retninger. Sørg for, at vesten er lynet sammen og fastgjort, så den ikke blæser væk i vinden.

Fordelene ved at bære en refleksvest, når du løber eller cykler

Når du er ude at løbe eller cykle, skal du sørge for at bære en refleksvest for at sikre din sikkerhed. Ikke alene gør refleksveste dig mere synlig i dårligt lys eller mørke, men de kan også hjælpe bilister med at se dig på afstand. Refleksveste er også lette og nemme at have på, og de er en billig måde at være sikker på, når du er på farten.

Uanset hvilken type vest du vælger, skal du sørge for, at den passer godt og er behagelig at have på. Når du bærer en refleksvest, skal du sørge for, at reflekserne vender udad, så de reflekterer lyset fra alle retninger.

Fordelene ved at bære en refleksvest, når du løber eller cykler, er bl.a

- øget synlighed i svagt lys eller mørke

- hjælper bilister med at se dig på afstand

- let og nem at have på

- overkommelig pris