PS4 gamer headset & mus

Headset & mus til PlayStation 4

Når du sidder og skal igang med gaming på PlayStation 4 - hvadend det er Fortnite, Overwatch eller noget helt tredje - er det vigtigt at have styr på udstyret. Derfor har vi sammensat et stort udvalg af gamingsæt til PlayStation 4, der inkluderer headset og mus. Netop et godt gaming headset og en god gaming mus er noget af det vigtigste, du kan investere i for at komme igang. Med et gaming headset til PS4, er du sikker på at både dine medspillere og modspillere kan høre dig, samtidig med, at du ikke forstyrrer hele huset når du gamer. Vores headsets til PS4 tilsluttes til controlleren via 3.5 mm multijack. 

Lige så vigtigt er det at finde en god gaming mus til PlayStation 4. Musen er et vigtigt redskab, når du f.eks. skal sigte, bevæge hovedet eller affyre skud. Derfor har vi lavet en række PS4 gaming sæt, der indeholder headset og mus, og som kombinerer ens design med god kvalitet og funktionalitet. 

Køb for eksempel et gaming sæt med LED mus og LED headset, eller et gaming sæt med mus, musemåtte og headset. Alle kombinationer er at finde på siden. Finder du ikke helt hvad du skal bruge, kan du også kombinere dit helt eget gaming sæt til Playstation 4, ved at gennemsøge vores store udvalg af headset, mus, musemåtte, tastatur og gaming stol til PS4