Propeller til DJI Mavic Pro 2

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Propeller til DJI Mavic Pro 2

DJI Mavic Pro 2 er udstyret med et par støjsvage propeller, som gør at du næsten ikke kan gøre dem. Flyver du over 30 meter lægger du faktisk næsten ikke mærke til, at dronen er i luften. Selvom DJI Mavic Pro 2 er en kvalitets drone i gode og holdbare materialer, er propellerne noget af det mest udsatte på dronen. Propellerne er tynde og stikker ud fra dronen, hvilket er det der gør dem til særligt udsat. Det er derfor ikke utænkeligt, at du enten har prøvet at en eller flere propeller på dronen er gået i stykker eller du kommer til at opleve det i fremtiden. Heldigvis kan du billigt og nemt selv udskifte propellerne på din DJI Mavic Pro 2 med de propeller du finder lige her på siden! Her på siden finder du nemlig et udvalg af propeller, som passer til lige præcis DJI Mavic Pro 2. Selvom propellerne er super billige, er kvaliteten stadig i orden og de er samtidig stadig low-noise. 

Ha’ altid et ekstra par propeller med på farten

Når du tager på tur med din drone, er det en god idé altid at have ekstra propeller med på turen. Knækker propellerne eller bliver de på anden måde beskadiget, bliver du nødt til at stoppe flyvningen. Flyver du med ødelagte propeller får du en usikker og ustabil flyvning, som kan gå galt og ødelægge dine drone. Har du ikke ekstra propeller med bliver du derfor nødt til at stoppe flyvningen og det kan være utrolig træls hvis du endelig har fundet den perfekte lokation. Du kan derfor med fordel altid have et par ekstra propeller med i tasken, så du kan skifte dem når det er nødvendigt. Før eller siden kommer du helt sikkert til, at få brug for nye propeller, da de over tid kommer til at få brugsskader og derfor vil have bedst af, at blive skiftet ud. Har propellerne blot mindre skader som små ridser og lignende, kan du sagtens flyve videre med din drone - men hvis du opdager at propellerne har større skader, vil det kunne give små vibrationer under flyvningen, som kan ødelægge lejer i dronens motor. Går motoren i stykker, bliver det pludselig en meget dyre “fornøjelse” end hvis du blot skiftede propellerne da det var nødvendigt. Hold derfor løbende øje med propellerne, så du kan skifte dem når der er brug for det.

Hvilke propeller skal du vælge til DJI Mavic Pro 2?

Hvis du scroller op herfra kan du se hele udvalget af propeller til netop din drone. Hvilke propeller du skal vælge afhænger meget af dine egne behov og smag. Du finder nemlig både praktiske, støjsvage propeller til DJI Mavic Pro 2, men du finder også propeller i forskellige farver / designs. Propellerne i forskellige designs, kan give din drone et andet look og gøre den mere unik.